[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞公投, 搞泛民及本土初選!!

388 回覆
106 Like 10 Dislike
push
push
咁熱狗既睇法係點?
熱狗個大方向係咩?
首先我唔係泛民,係平民,想問點解初選會打壓本土?
同埋個post 其實重點係公投系統,唔單只係for 初選
咁有咩人可以話自己睇透全局?某啲層面上每個人都係白痴。所以咁講未免自視過高了
難分真與假
你有無睇內文點解我覺得今次可以搞得成
睇pinned comment
咁即係破釜沉舟? 如果爭取唔到雙普選,連dead body都唔用泥頂住先?

今次運動裏面許智峯, 鄺俊宇, 朱凱迪,慢必作為議員都叫做有啲作用。 我都唔相信現行制度可以救到香港, 但係起碼獲得些許公權力, 為運動建立起一啲後盾同防線
我就係覺得之前啲公投根本冇一個有公信力, 冇一個有號召力。

啲人根本就費事投,屌你咩,都唔知會唔會賣咗我啲資料, 又唔知你有冇黑箱作業

好老實講我之前一次公投都冇投過, 個設計咁垃圾頭嚟做乜鳩

所以好自然個結果我都唔撚會理, 咁梗係繼續跟我本身嘅意願投
老實講用電腦系統做嘅公投真係非常反智

邊有人check到你究竟係唔係公正, 電腦無痕改data容易到一個點, 寫bot瘋狂投票又輕鬆
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞