[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞公投, 搞泛民及本土初選!!

388 回覆
106 Like 10 Dislike
推推推
[其實對家唔係戇鳩] 黃圈被滲透及分化
https://lih.kg/1901153
push
[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞公投, 搞泛
你想成功必須先搞好選民登記地區直選和功能組別
攻破這九個功能組別
香港人便會真正面對共產黨的選擇一國一制
還是一國兩制
1.飲食界
2.進出口界
3.工程界
4.批發及零售界
5.紡織及製衣界
6.建築、測量、都市規劃及園境界
推下先
屌 希望白鴿今次生生性性,老實講, 本身我對佢哋都冇乜期望

但係今次許智峯鄺俊宇令我覺得佢哋裏面可能 可以救得返

希望啲老屎忽肯畀啲新人上
啱呀 其實如果可以做到功能組別一定係優先做功能組別
對呀 選咗咁多區議員出嚟,唔用作調動資源搞掂立法會咪好傻仔
推唔郁
我懷疑呢啲都唔係真獨派 可能係分化嘅五毛
有用post
我識既支持本土嗰啲朋友都係覺得本土出嚟選係有得贏

未選就話本土實輸嗰啲未必係自己友
幫我send畀friend討論下 或者post去區議員個wall嗰度
thanks! push push push!
係名單比例代表制下 假設我得一半人支持 你覺得我放一張名單票源集中等其他人互相𠝹票爭一半個位易 定開夠同議席相同名單數各自爭一個位易
屌 希望白鴿今次生生性性,老實講, 本身我對佢哋都冇乜期望

但係今次許智峯鄺俊宇令我覺得佢哋裏面可能 可以救得返

希望啲老屎忽肯畀啲新人上

#跪求民主 #老人政治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞