菲林相機討論 41 (懷念牙black)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
中國有,美國有
香港搵到既都係連登叫多d人講菲林
又無朋友玩菲林
巴打開心share下? 想學下野

只有易唔易整/有冇得整
依家多咗人影菲林,不過都係要嚟放ig 算,無乜技術討論
繼續吹
當你真係咁撚重貨
咁你之前話自己10k放咗十部黑t2係炒機喇掛
炒狗
貼個濕鳩網就當市價 全球每年成交得幾部?
到底要有幾自卑先要吹到咁大
旺角8舊
最多咪買L35AF AF35ML
Zoom鏡果d唔好買,用電話好過
鴨記死得仲快,伏到無倫
冇問題 炒狗死全家啫

炒狗改不了吃屎
上一秒屌柒人喺自己個post收機
下一秒見人收mp就即刻仆出嚟含人條撚
唔知幾時攞埋自己老母個閪出嚟炒

唔知邊個唔識英文 A同B grade一樣係as new 只係有冇保嘅分別
咩full唔full set笑撚死me
你貼咗自己16年放咗十部16k嘅證據先啦
我冇圖夠可以話自己用十蚊屌咗你老母十次
手頭上得iso100菲林 但係驚天氣唔好唔夠光想谷沖 咁我係咪要裝菲林嗰陣較部機高啲iso(例如400)然後照影
只有陳黑可以係鴨記買野
佢自己都中伏啦
但係平d
仲會送一部垃圾玩具機
de你老母fault咩
個網主清楚define埋你都仲可以兜
唔爭在吹大啲話個網係你寫架啦傻閪
柒到冇眼睇
即係你覺得佢個grading唔準啦
咁你貼出嚟把撚
特登貼啲錯嘅嘢玩鳩自己真鬼馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞