菲林相機討論 41 (懷念牙black)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
點解我用Noritsu scan kodak既菲林會特別紅scan 富士就冇問題同特別靚
富士同noritsu兩間野打龍通?
係正嘅,可以用返啲L鏡
canon A-1 評價如何? 電子式快門會唔會好易壞呢部好啲定ae-1好啲,thanks
想問下你地係邊到買scanner?
第一次入黎討論 多多指教
巴絲有冇推介邊間菲林曬相 想囇絨面 同埋係咪一曬嘅話係咪就要成卷曬哂
amazon
>>>邊間菲林曬相
隨便,平個間就得。

>>>係咪就要成卷曬哂
唔係,email張jpg畀佢就得,你當印數碼相咁做。
想問下 有冇師兄知道Nikon F2 熱靴果個as-1邊到有得買
之前台灣買左一個
而家散左
你地用緊邊隻?有無咩好介紹?
用緊epson v700
覺得夠用
但係我想曬絨面 應該唔係間間有
大絨細絨係講緊size?純粹想印2r 4r自己收藏
我係諗住將沖左既菲林拎去曬(黑白)
洗唔洗啊 我就係唔熟先想問
不過都多謝你覆
留學生岩岩返香港
請問香港有咩店 可以搵下啲配件
去親都係果啲淨係賣機鏡呃文青啲店
想請問去大阪 有冇咩地方可以執下啲二手機
想執部Nikon F3玩下
新手岩岩開始用菲林相機 買左部ae-1
用左幾卷菲林 每次入菲林第一下過片都過唔到 要禁快門影一張相再過片先入到菲林 發現沖出黎既菲林每捲既第一張都曝光左一半
Google晒都搵唔到點解會咁有無人知點解
如果係我On9希望大家輕手啲屌
請問旺角金鈿曬出黎質素好嗎?
係咪拎usb去?
要過多一格先影
咁多人鍾意影多半張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞