香港上網儲值卡及攜號轉台集中貼

1001 回覆
5 Like 81 Dislike

你參與左先再去了解, 否則人地點做你又真係無必要亂估
亂估變老作老屈真係好順手

係囉
樓主又自稱唔係賣家
其他人又咁醒目冇同樓主買貴到飛起嘅數碼賓
我地唔可以因為睇唔過睇幫人出頭㗎
除非你係水魚本人先有say㗎
最近3HK 推出國能卡,特點係每個月0.5蚊行政費,通話不分網內外都係0.05蚊,可以申請98蚊30日本地無限流動數據(6gb fup),不過唔可以同network iii (核武卡)一樣可以互相轉錢

最緊要係國際萬能增值券係可以應用所有3HK儲值卡,包括network iii (核武卡),儲值額有80+36蚊,仲有送50分鐘通話,當然可以延長有效日期180日

可以去報紙檔搵到國際萬能卡同萬能增值券
呢間仲會賣50蚊萬能卡,50蚊萬能增值券
點解仲要搵先建陳生,限時限地點仲要面對面增值(其實插落佢部手機係轉錢比水魚)

每日推一推 呢張卡咁好用又唔見你講? 因為呢張卡屌打哂你賣緊果d卡丫嘛
你有賣既卡咪推囉 其他更好既你又入唔到貨咪提都唔提囉,咁樣唔係揾水魚係乜?

要揾水魚就死番去你既discuss 啦

利申:到到都見到你條煩膠 真係好撚煩
最近3HK 推出國能卡,特點係每個月0.5蚊行政費,通話不分網內外都係0.05蚊,可以申請98蚊30日本地無限流動數據(6gb fup),不過唔可以同network iii (核武卡)一樣可以互相轉錢

最緊要係國際萬能增值券係可以應用所有3HK儲值卡,包括network iii (核武卡),儲值額有80+36蚊,仲有送50分鐘通話,當然可以延長有效日期180日

點解仲要搵先建陳生,限時限地點仲要面對面增值(其實插落佢部手機係轉錢比水魚)

每日推一推 呢張卡咁好用又唔見你講? 因為呢張卡屌打哂你賣緊果d卡丫嘛
你有賣既卡咪推囉 其他更好既你又入唔到貨咪提都唔提囉,咁樣唔係揾水魚係乜?

重要扮唒係專家黎推自己d卡
冇用開嘅真係會信佢係真心推介

哩張堅平
清觀幾時掃哂去吊高賣?
唔係幫樓主講說話 只不過唔係應該等到有人無啦啦張卡用唔到先屌佢咩 以家搵佢幫手儲值 好似味有問題發生過

利伸 好緊smt 貴plan

咁你幾時畀d金器我幫你祈福。

記住,祈完福,你無轉運先好屌我喎。

啱呀
一係就好似車隊油卡騙案咁俾人碌卡
反正你先可以補卡

又偷換概念, 一個係服務提供順利(閣下仍然無法證實有事發生), 車隊卡係上台先會發生既事(儲值卡仲更加可靠)
而家講緊無事發生, 而兩位堅持老作老屈, 真係多謝兩位既堅持

冇事?!
你真係好冇事,上台有身份證明文件都可以被人偷卡偷碌
更何況儲值卡得大卡?
出面有圖啦,咪死雞撐飯蓋

哩張堅平
清觀幾時掃哂去吊高賣?

做乜唔出聲呀清觀

呢張卡屌打你賣既乜春核武卡喎
基本上佢唔放大卡比你
係因為當你唔比錢同佢續時
佢就可以去補領新卡
再賣比下一個
基本上佢唔放大卡比你
佢就可以去補領新卡
再賣比下一個

你可以先佢一步,憑住你張sim卡話壞左,叫台畀過張新既你。
最新跟進, 拖欠網絡服務費 潤迅通信遭頒令清盤

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170419/bkn-20170419100930647-0419_00822_001.html
唔係幫樓主講說話 只不過唔係應該等到有人無啦啦張卡用唔到先屌佢咩 以家搵佢幫手儲值 好似味有問題發生過

利伸 好緊smt 貴plan

咁你幾時畀d金器我幫你祈福。

記住,祈完福,你無轉運先好屌我喎。

啱呀
一係就好似車隊油卡騙案咁俾人碌卡
反正你先可以補卡

又偷換概念, 一個係服務提供順利(閣下仍然無法證實有事發生), 車隊卡係上台先會發生既事(儲值卡仲更加可靠)
而家講緊無事發生, 而兩位堅持老作老屈, 真係多謝兩位既堅持

冇事?!
你真係好冇事,上台有身份證明文件都可以被人偷卡偷碌
更何況儲值卡得大卡?
出面有圖啦,咪死雞撐飯蓋

圖都說明左無事發生, 係樓主你堅持及老作已經有人「被」補卡
天地有正氣, 行得正企得正
至怕打手老作屈人
基本上佢唔放大卡比你
佢就可以去補領新卡
再賣比下一個

又係度老作老屈

至怕打手老作屈人
基本上佢唔放大卡比你
佢就可以去補領新卡
再賣比下一個

你可以先佢一步,憑住你張sim卡話壞左,叫台畀過張新既你。

又係度老作老屈

至怕打手老作屈人

咁我推介既卡好用又可以轉到台, 咁無衝突WO
你推介張卡無得轉台已經唔係優點啦, 所以定位都唔同, 你唔好再老點其他網友啦
全力插旗大埔區,真係服晒個台,果然順手係科學園搞5G網絡兼益街坊,清觀無緣一試了。

清觀先生:
謝謝你四月六日的電郵。
根據世紀互聯集團有限公司 (「該公司」) 所提交的相關資料,該公司的網絡及服務覆蓋已符合其牌照列表八所列明的規定。然而,正如我們三月二十三日及四月五日給你的回覆所述,有關該公司的網絡及服務覆蓋的確實位置,請直接聯絡該公司以作查詢。

Webmaster
通訊事務管理局辦公室
最新跟進, 拖欠網絡服務費 潤迅通信遭頒令清盤

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170419/bkn-20170419100930647-0419_00822_001.html

推返上來先
唔俾大卡人想hold住張卡(no.) 個控制權根本就係合理懷疑

咁都可以屈人係打手抹黑真係on79, 係呀,呢個 post個個都係行家有利益衝突同你爭飯食呀,真係人唔笑狗都吠

仲要講乜撚嘢天地有正氣行得正企得正
真係

人無恥則天下無敵

你推介張卡無得轉台已經唔係優點啦, 所以定位都唔同, 你唔好再老點其他網友啦

推介推介 有50蚊6gb 14.4mbps, 呢排大熱既卡唔撚講
係度講埋d 乜鳩野最後武士卡(姐係hemat 啦) 同 核武卡 (network III) 仲要人揾你MNP每款卡又射下錢又喱又路每張執舊幾兩舊水…
係人都知你係賣卡既奸商啦,真係當連登仔係懵撚

清觀你都係死番去你個fb度打飛機啦
老婆返大陸2星期到
想問下有咩大陸卡速度快
驚佢悶想買張俾佢拎黎玩王者榮耀
最撚賤格係張卡有官方名唔用,呢條清觀係都要自己作個花名,等人地係出面問唔到價,

E.G. 最後武士卡 = hemat
核武卡 = network III

咁樣陰陰濕濕做生意法,真係幫襯你個先智障。

正奸商!
最撚賤格係張卡有官方名唔用,呢條清觀係都要自己作個花名,等人地係出面問唔到價,

正奸商!

人地張network III同ssp果d唔同㗎 得佢有得賣㗎(好似係)
賣卡賺錢唔緊要
最緊要明買明賣
價錢要合理

講開呢期大熱既萬能卡
的確好好用
就算無得換超市劵都抵用
唔理係鴨記核武,定清觀核武
我都覺得萬能卡完勝佢地

ps:我係有賣卡賺錢既人

正奸商!

人地張network III同ssp果d唔同㗎 得佢有得賣㗎(好似係)

人地張3台核武卡好勁架
勁過出面咩咩Network III架

不過核爆爆到連網都上唔到
唔俾大卡人想hold住張卡(no.) 個控制權根本就係合理懷疑

咁都可以屈人係打手抹黑真係on79, 係呀,呢個 post個個都係行家有利益衝突同你爭飯食呀,真係人唔笑狗都吠

仲要講乜撚嘢天地有正氣行得正企得正
真係

人無恥則天下無敵

就係話緊閤下事實係無事發生, 然後老屈唔成就屈其他方向
至怕打手老作屈人

推介推介 有50蚊6gb 14.4mbps, 呢排大熱既卡唔撚講
係度講埋d 乜鳩野最後武士卡(姐係hemat 啦) 同 核武卡 (network III) 仲要人揾你MNP每款卡又射下錢又喱又路每張執舊幾兩舊水…
係人都知你係賣卡既奸商啦,真係當連登仔係懵撚

清觀你都係死番去你個fb度打飛機啦

大熱你都講左, 我亦有講其他新卡, 無又想係無中生有?
唔好再幫人手抹黑人了, 講返D有建設性既野
至怕打手老作屈人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞