香港上網儲值卡及攜號轉台集中貼

1001 回覆
5 Like 81 Dislike
純估同聽返黎:

樓主佢個玩法係要個買家月月幫襯佢增值,

從中抽水。

佢扣起張大卡既用意就係防止個買家用自己增值,

有咩野樓主就報失張卡,個號碼就收歸己用。

所以話老作既大話, 再俾閣下講多幾次, 就人人都當真
無聽過話你呢種事情報告由其他網友俾我知, 相反係作為狙擊手既閣下不停製造一個又一個既「純估同聽返黎」既流言, 幫其他既得利益者保護姐, 辛苦你了
樓主係hkepc畀人ban左無得搵食,

要過黎呢邊呀?

好耐無過你,個度我講過唔返去就無再係個邊出沒,係個度d人捕風捉影加醜化姐
我笑而不語

到底係返唔到去定係唔想去? 我笑而不語。

樓主呢d「靠論壇搵食」既人。

有得揀又點會放棄hkepc咁大個market…………

有d野,你懂的啦。

哈哈哈

你懂的 , 一個淨係識醜化人既論壇, 去都無謂啦
最重要係係其他論壇正視聽
個度真正討論儲值卡既一早已經俾我拉晒去地主會, 得返一批葡萄自己做唔到既人圍爐人身攻擊+其他打手+少量正氣之人, 得閒見到我變左無影之手做話題人物都真係唔知好嬲定好笑

我兩邊都有去
我唔理咩小圈子
但點解買卡唔俾埋卡主證明?

立心不良囉,你唔揾佢增值,佢咪去補咭,等你突然用唔到,再返去求佢囉

你自己要咁諗係無用既, 事實係用家有冇咁既結果出現
重申一次, 市場係自由既, 操作唔需要公開, 號碼在你手, 你想ATM增值又得, 搵而家仲做到MNP既網上賣家做增值又得(由始至終個位網友都係全港最貴, 不過各地都有人保佢都無計)。
有事鍾無艷,無事夏迎春。誰是誰非,唔係當時事無可能理解到係咩一回事。
我呢度樹大招風呀

你一直迴避問題,而家係問你點解唔比大咭,你就顧左右而言他,明明就立心不良,仲喺度詭辨。

你係買家咪走去問賣家, 同呢度無關係, 請你認清事情
從來未有聽聞你所提出既「假設」是真實事件

號碼在你手, 你想ATM增值又得, 搵而家仲做到MNP既網上賣家做增值又得(由始至終個位網友都係全港最貴, 不過各地都有人保佢都無計)。

呢個已經係一個清楚直接既回覆

個賣家咪你囉,係咪要㩒舉報制搵admin評吓理吖
點解賣數碼賓唔跟卡主證明既

你又解釋下有咩影響同發問重點

影響 : 1.張卡咁細張,我唔見左張卡咁點算?
2.想MNP走咁又點呢?

重點 : 卡主證明就代表卡主..咁而家你係卡主定我係卡主先?

咁你係用家就直接問返賣家, 呢度就交流區
你問得就證明你唔係用家
同人買左先再問啦

您講交流區?
用儲值卡嘅用家都知清觀條仆街食得就食住上,永遠都係回覆48小時,收錢48小時,寄出48小時
清觀條仆街黑心到扣卡主證明,明買明賣,當用家係水魚,當租數碼通菲律賓卡比用家
宜家仲要玩沒收月費,要用家過146蚊比您,仲要無10-15%,入多一個月以上月費就沒收哂d錢,清觀條仆街係咪窮到要咁樣拎錢呢

再一次證明, 唔係用家先會借題發揮打擊對手, 你又咩居心呢? 你已經同有關人事買左卡? 有呢個問題? 無的話, 呢件事根本係閣下老作
因咩事你會曲解事實, 又將一D大話想重覆無限次, 變成真相去抹黑人?

樓主係hkepc畀人ban左無得搵食,

要過黎呢邊呀?

好耐無過你,個度我講過唔返去就無再係個邊出沒,係個度d人捕風捉影加醜化姐
我笑而不語

到底係返唔到去定係唔想去? 我笑而不語。

樓主呢d「靠論壇搵食」既人。

有得揀又點會放棄hkepc咁大個market…………

有d野,你懂的啦。

哈哈哈

你懂的 , 一個淨係識醜化人既論壇, 去都無謂啦
最重要係係其他論壇正視聽
個度真正討論儲值卡既一早已經俾我拉晒去地主會, 得返一批葡萄自己做唔到既人圍爐人身攻擊+其他打手+少量正氣之人, 得閒見到我變左無影之手做話題人物都真係唔知好嬲定好笑

我兩邊都有去
我唔理咩小圈子

立心不良囉,你唔揾佢增值,佢咪去補咭,等你突然用唔到,再返去求佢囉

重申一次, 市場係自由既, 操作唔需要公開, 號碼在你手, 你想ATM增值又得, 搵而家仲做到MNP既網上賣家做增值又得(由始至終個位網友都係全港最貴, 不過各地都有人保佢都無計)。
有事鍾無艷,無事夏迎春。誰是誰非,唔係當時事無可能理解到係咩一回事。
我呢度樹大招風呀

你一直迴避問題,而家係問你點解唔比大咭,你就顧左右而言他,明明就立心不良,仲喺度詭辨。

號碼在你手, 你想ATM增值又得, 搵而家仲做到MNP既網上賣家做增值又得(由始至終個位網友都係全港最貴, 不過各地都有人保佢都無計)。

我從來都無係度sell 野,唔好老作
係討論區我一直只係俾建議大家而無收過錢
呢樣係有目共睹,唔好再提假事實啦

我兩邊都有去
我唔理咩小圈子

我呢度樹大招風呀

慳d啦
點解賣數碼賓唔跟卡主證明既

你又解釋下有咩影響同發問重點

影響 : 1.張卡咁細張,我唔見左張卡咁點算?
2.想MNP走咁又點呢?

重點 : 卡主證明就代表卡主..咁而家你係卡主定我係卡主先?

咁你係用家就直接問返賣家, 呢度就交流區
你問得就證明你唔係用家
同人買左先再問啦

您講交流區?
用儲值卡嘅用家都知清觀條仆街食得就食住上,永遠都係回覆48小時,收錢48小時,寄出48小時
清觀條仆街黑心到扣卡主證明,明買明賣,當用家係水魚,當租數碼通菲律賓卡比用家
宜家仲要玩沒收月費,要用家過146蚊比您,仲要無10-15%,入多一個月以上月費就沒收哂d錢,清觀條仆街係咪窮到要咁樣拎錢呢

再一次證明, 唔係用家先會借題發揮打擊對手, 你又咩居心呢? 你已經同有關人事買左卡? 有呢個問題? 無的話, 呢件事根本係閣下老作
因咩事你會曲解事實, 又將一D大話想重覆無限次, 變成真相去抹黑人?

唔……我淨係睇到有抹黑我既打手自爆,其他人明白點解我同閣下無咩恩怨都被狙擊啦

至於我話你嘅繼續作假係無錯既,因為你老作嘅事情始終無發生,咁亦代表人地係老實人,有信譽所以做法無出問題

懷疑但無發生,結果都係無你講既事出現,你提出既只係誤導人以為有事

但你擺明係有古怪啦

我兩邊都有去
我唔理咩小圈子

我呢度樹大招風呀

慳d啦

事實係事實,呢個貼一直都係資料交流
你邊張有證明呢個貼有其他用途?
管理員亦明白呢個貼無商業成份,人人都可以轉台,呢度連唔同台上台plan都有建議,你仲係舉報出面個d留晒聯絡既sales貼好過啦
慳d 啦
勸各位,小心中介。

尤其樓主呢種賣野賣到隱隱侮侮、神神秘秘既。

佢contact你果個聯絡號碼,九成都係太空卡,

你第時有咩損失,喊都無謂。
勸各位,小心中介。

網上嘅賣家,大部份都明碼實價,服務提供充足,所以先會多人知,替人抹黑既打手辛苦你了
勸各位,小心中介。

網上嘅賣家,大部份都明碼實價,服務提供充足,所以先會多人知,替人抹黑既打手辛苦你了

咩野一個救全家
揮手
核爆
各位旁觀者用吓以上keyword serch吓咪知邊個狡辯囉
勸各位,小心中介。

咩野一個救全家
揮手
核爆
各位旁觀者用吓以上keyword serch吓咪知邊個狡辯囉

咁卡名事實個個都人用,核武卡個名仲被SSP山寨左做另一款卡添
所以先更加要正視聽
勸各位,小心中介。

係google 打「清觀」會搵到一個facebook page,入面d 文同呢個post 一樣
pm 佢仲會sell 你買咩卡tim

改埋哂d 奇怪名,又唔俾大卡人,目的就係唔想你自己出去買

為免俾人話我抹黑
利申番先:唔係做電訊,只係睇唔過眼有人係度以幫人為名,搵水魚為實
勸各位,小心中介。

係google 打「清觀」會搵到一個facebook page,入面d 文同呢個post 一樣

為免俾人話我抹黑
利申番先:唔係做電訊,只係睇唔過眼有人係度以幫人為名,搵水魚為實

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然
勸各位,小心中介。

為免俾人話我抹黑

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然

咁既利申,除左葡萄人地,我諗唔到有咩更好既形容
勸各位,小心中介。

為免俾人話我抹黑

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然

我有無需要葡萄你呢
睇唔過眼就一定係因為葡萄?
勸各位,小心中介。

為免俾人話我抹黑

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然

走啦你
我無用儲值卡,我用上台plan
係唔鍾意俾你賺
又話咩抹黑,打手
睇到真係忍唔住笑
你邊位呀?
咁多人唔葡萄要葡萄你?
勸各位,小心中介。

為免俾人話我抹黑

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然

我有無需要葡萄你呢

咁你應該好憤世嫉俗
如果唔係,你又唔係買賣雙方,人地嘅方式又無事情發生,人地做得就一定係有良心同用聲譽去安排後著,理應放心

其他無強大支持同信譽既賣家就無人知了
勸各位,小心中介。

為免俾人話我抹黑

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然

走啦你
係唔鍾意俾你賺
又話咩抹黑,打手
睇到真係忍唔住笑
你邊位呀?
咁多人唔葡萄要葡萄你?

所以多謝你嘅推post,如果無利益都入嚟留言,唔係有立場都唔會有人信啦,你
勸各位,小心中介。

為免俾人話我抹黑

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然

走啦你
係唔鍾意俾你賺
又話咩抹黑,打手
睇到真係忍唔住笑
你邊位呀?
咁多人唔葡萄要葡萄你?

所以多謝你嘅推post,如果無利益都入嚟留言,唔係有立場都唔會有人信啦,你懂的
勸各位,小心中介。

為免俾人話我抹黑

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然

我有無需要葡萄你呢

咁你應該好憤世嫉俗
如果唔係,你又唔係買賣雙方,人地嘅方式又無事情發生,人地做得就一定係有良心同用聲譽去安排後著,理應放心

係呀你做既野係legal 但唔moral 呀
我既legal training 話俾我知見到呢d immoral ge 事係唔應該做bystander
終於揾到isp email 啦咩?
收皮啦 過街老鼠清觀又上黎揾水魚
半日4g 果d卡賣貴幾倍都夠膽死
最近3HK 推出國能卡,特點係每個月0.5蚊行政費,通話不分網內外都係0.05蚊,可以申請98蚊30日本地無限流動數據(6gb fup),不過唔可以同network iii (核武卡)一樣可以互相轉錢

最緊要係國際萬能增值券係可以應用所有3HK儲值卡,包括network iii (核武卡),儲值額有80+36蚊,仲有送50分鐘通話,當然可以延長有效日期180日

可以去報紙檔搵到國際萬能卡同萬能增值券
呢間仲會賣50蚊萬能卡,50蚊萬能增值券
點解仲要搵先建陳生,限時限地點仲要面對面增值(其實插落佢部手機係轉錢比水魚)

推,好過比人水你用咩垃圾核武卡呀
預繳千幾銀先做到既優惠 衰撚過上台
走啦清觀 連登仔唔似舊登咁易比你呃
最近3HK 推出國能卡,特點係每個月0.5蚊行政費,通話不分網內外都係0.05蚊,可以申請98蚊30日本地無限流動數據(6gb fup),不過唔可以同network iii (核武卡)一樣可以互相轉錢

最緊要係國際萬能增值券係可以應用所有3HK儲值卡,包括network iii (核武卡),儲值額有80+36蚊,仲有送50分鐘通話,當然可以延長有效日期180日

可以去報紙檔搵到國際萬能卡同萬能增值券
呢間仲會賣50蚊萬能卡,50蚊萬能增值券
點解仲要搵先建陳生,限時限地點仲要面對面增值(其實插落佢部手機係轉錢比水魚)

勸各位,小心中介。

為免俾人話我抹黑

我就係睇唔過眼
點知佢仲搞辯同扣人帽子
邊個偽君子一目了然

我有無需要葡萄你呢

咁你應該好憤世嫉俗

係呀你做既野係legal 但唔moral 呀
我既legal training 話俾我知見到呢d immoral ge 事係唔應該做bystander

諗法正路
但係你參與先可以確證呢個假設,參與先明白道德觀點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞