香港上網儲值卡及攜號轉台集中貼

1001 回覆
5 Like 81 Dislike
又話自己行得正企得正 咁點解賣卡唔比埋大卡人呢
次次都話無人request過就輕輕帶過 冇人request過唔代表無需要比大卡人地喎

就係行得正企得正,你見有人有事發生?
唔好人講老屈野你就信有事,你參與其中就會知
次次都話無人request過就輕輕帶過 冇人request過唔代表無需要比大卡人地喎

照你講法
就係你行得唔正企得唔正,你見有人冇事發生?
唔好人講冇野你就信冇事,你參與其中就會知
人地問你點解唔俾大卡人
講咁耐都遊花園根本答唔出
得喇 成村人插你 都係打手 抺黑 仇家
成個論壇都係我分身
叫你講一樣你道破左的野都講唔出
就唔好亂用成語

巴打唔洗勞氣 你睇佢覆我地既野都一模一樣咁濟就知佢一樣都駁唔到

5x 個負評 = 愈紅愈反 (另一個電話卡post都有廿零個正皮丫大佬)
一眾巴打計埋數佢每張卡賺幾多 = 打手老屈

真係無謂同個傻既嘈 佢答既野同個橡皮圖章無分別

你地既技倆就係唱完人, 而人地一早已經覆左你
跟住再LOOP舊既野扮新問題, 咁我就當然精華回覆
打手們既然用內容農場式既抹黑LOOP完又LOOP, 我亦用返相應既去覆

所以話你地推貼想車輪戰式抹黑, 事實係我一個人被圍完都仲可以理直氣壯到而家都仲唔需要潛水

打手係唔會參與市場, 因為佢地淨係得鍵盤「打字」。
要競爭者從市場消失,都佢地唔會要做既野,佢地係幫人去唱衰而已
有本事有實力就應該同另一位巴打一樣做法,開POST招生意
再唔係就開報價貼,直接報市場全部既卡邊度最平(點都有卡同我有關但無人去講)

我答晒打手問題之餘,已經俾埋反建議啦,真係無太多野要補充

天地有正氣, 行得正企得正
至怕打手老作屈人

我知
你答左

賣貴幾成等於保護網速避免濫用 只有高質比得起錢先可以同你買卡

唔需要答點解唔比大卡因為你地唔係買家 唔關其他人事
最新三
唔同意你的人就係打手 即使唔係同行 唔會同你競爭
你曲解詞語都好格硬下

真係人唔笑狗都伏
連似是而非都講唔上

廢中個腦太耐坐住左
唸野真係非一般常人可以唸得出

仲要成個孔乙己咁
你估真係網上搵水魚不能算呃
呃就肯定係呃
你咁厚面皮真係少見
得喇 成村人插你 都係打手 抺黑 仇家
成個論壇都係我分身
叫你講一樣你道破左的野都講唔出
就唔好亂用成語

巴打唔洗勞氣 你睇佢覆我地既野都一模一樣咁濟就知佢一樣都駁唔到

5x 個負評 = 愈紅愈反 (另一個電話卡post都有廿零個正皮丫大佬)
一眾巴打計埋數佢每張卡賺幾多 = 打手老屈

真係無謂同個傻既嘈 佢答既野同個橡皮圖章無分別

你地既技倆就係唱完人, 而人地一早已經覆左你
跟住再LOOP舊既野扮新問題, 咁我就當然精華回覆
打手們既然用內容農場式既抹黑LOOP完又LOOP, 我亦用返相應既去覆

所以話你地推貼想車輪戰式抹黑, 事實係我一個人被圍完都仲可以理直氣壯到而家都仲唔需要潛水

打手係唔會參與市場, 因為佢地淨係得鍵盤「打字」。
要競爭者從市場消失,都佢地唔會要做既野,佢地係幫人去唱衰而已
有本事有實力就應該同另一位巴打一樣做法,開POST招生意
再唔係就開報價貼,直接報市場全部既卡邊度最平(點都有卡同我有關但無人去講)

我答晒打手問題之餘,已經俾埋反建議啦,真係無太多野要補充

至怕打手老作屈人

我知
你答左

賣貴幾成等於保護網速避免濫用 只有高質比得起錢先可以同你買卡

唔需要答點解唔比大卡因為你地唔係買家 唔關其他人事
最新三
唔同意你的人就係打手 即使唔係同行 唔會同你競爭
你曲解詞語都好格硬下

真係人唔笑狗都伏
連似是而非都講唔上

廢中個腦太耐坐住左
唸野真係非一般常人可以唸得出

仲要成個孔乙己咁
你估真係網上搵水魚不能算呃
呃就肯定係呃
你咁厚面皮真係少見

照你咁話
下次你好似地盤呀叔強姦隻狗
比人捉到
就同個官講
你見到隻狗話佢有事咩?
唔好人講有事你就信
你又唔係隻狗
唔需要同你交代
依個係你同隻狗之間的真愛
咁咪唔洗再坐監

有63個打手抹黑你啦卡神

照你講法

事實證明無事發生
只有存在打手老屈,製造虛假預設來誤導巴絲
人地問你點解唔俾大卡人

已經答左,你參與就知運作
人地問你點解唔俾大卡人

答條毛呀!
不如你講多次呀
反正你自己自high推慣post㗎啦

照你講法

事實證明無事發生

屈乜嘢?
你當卡主證明流㗎
定你身有屎呀
push
人地問你點解唔俾大卡人

答條毛呀!
不如你講多次呀
反正你自己自high推慣post㗎啦

咪就係答你參與就知
人講你就信真係有事發生,你呢個觀念我改變唔到你

照你講法

事實證明無事發生

屈乜嘢?
你當卡主證明流㗎
定你身有屎呀

就係連提出既閣下都無任何野證實有人「被」補卡
咁你本身已經答左
push

天地有正氣,所以我先會繼續心安理得同抹黑既網友逐一反駁

亦可以繼續分享資訊,THX
要抹黑你,個個扮買家都得啦
依家問你野都咁鬼鼠咁答,仲唔係身有屎
請回去你老母個西電訊台
其實呢 電訊台開左好耐

不過我又唔覺呢度同個邊會有分別, 而且ADMIN都唔會管既

一個服務 一個軟硬件
可以冇分別
你真係以為我地同你一樣白癡?
要抹黑你,個個扮買家都得啦
依家問你野都咁鬼鼠咁答,仲唔係身有屎

至怕打手老作屈人
請回去你老母個西電訊台

多謝推貼
其實呢 電訊台開左好耐

不過我又唔覺呢度同個邊會有分別, 而且ADMIN都唔會管既

一個服務 一個軟硬件
可以冇分別
你真係以為我地同你一樣白癡?

無野搵野講呀而家
咁低質既?
氫彈出左啦wo
核武收得皮未?
氫彈出左啦wo
核武收得皮未?

知係乜就唔好用花名了
我唔想做咗賤觀
我有啲白痴野想問:

我而家用緊人仔80蚊限速plan, 寫我家企人個名,7月5號到期,想轉台加轉名。諗住轉去啲78蚊4g plan , hkbn, sun 都得,總之唔可以係人仔network

因為佢啱啱send 左個msg 黎話同我自動續約,我係咪要先打去同佢講我唔續約,定係直接去新台果度,叫佢幫我搞埋
我有啲白痴野想問:

我而家用緊人仔80蚊限速plan, 寫我家企人個名,7月5號到期,想轉台加轉名。諗住轉去啲78蚊4g plan , hkbn, sun 都得,總之唔可以係人仔network

因為佢啱啱send 左個msg 黎話同我自動續約,我係咪要先打去同佢講我唔續約,定係直接去新台果度,叫佢幫我搞埋

叫登記人落門市要求轉cmhk儲值卡
之後就無麻煩去轉台
我有啲白痴野想問:

叫登記人落門市要求轉cmhk儲值卡
之後就無麻煩去轉台

姐係今個月轉儲值卡 咁洗唔洗手續費
我諗住聽日同我屋企人出去搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞