有冇life4dead 2 下載

1001 回覆
37 Like 3745 Dislike
( Show Blocked User - Daddynobelt )
樓主衝出嚟柒
你老母都免費比人屌緊喎
連個名都唔知 打隻Game都要Crack既
就唔好串柒柒
仲有 唔好同人地講 你已經上網搵過
有心搵 大撚把網站都有Cracked既Left 4 Dead 根本就無心搵 仲要上黎串柒柒好似啲蝗狗咁玩cracked game 都玩到攞正牌咁不可一世

佢係咪真係打life4dead所以搵唔到
少少錢都比唔起就咪撚學人打機啦
有都唔俾你啦
( Show Blocked User - Daddynobelt )
我有免費喎

有錢買幾千蚊部既macbook
又有錢買幾千蚊部既iphone
亦有錢買埋部ps4
更有錢話想買背囊
走黎講話慳錢唔比錢買隻特價個時係steam得23蚊既game
又話自己係外國讀過下law
家陣讀law唔洗學智識產權?
讀law就可以犯法呀?
好奇禁左樓主個起底,發現仲開過post問免費appstore下載樓主你知唔知寫app寫game都要成本?你唔比錢買邊個寫比你用?有錢用macbook無錢買game,我呸!

比你講一講我又去睇樓主個起底
發覺除左求過Spotify廣告點刪,求方法走堂
求ps4雙人game,求背囊介紹,求片,求Xbox game介紹,求美服同英服LoL carry,求火影問題,求儲值卡介紹,求MacBook問題,求人送白貓ac,求手機game同埋免費appstore下載之外 ,其實都冇其他特別要去求人姐

cls
完乜撚野呀柒頭,乜撚野係life4dead 呀? 新game ?
垃圾樓豬 乞衣
我有免費喎

究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

Yes
香港人點解英文咁差?
咪因為有你呢啲dse拎3都好意思出黎嘈嘅柒頭囉
係外國讀U都可以連game名都串錯
番香港讀小學學下串字先啦
其實樓豬根本連google都冇試過喇
我無聊打次life4dead2,全部出返left4dead2
廢人一個
Game名串錯仲要乜都走來求人
態度差,同個殘廢既冇分別
垃圾
乞丐樓主我們到了!
好撚柒呀屌你
樓主成個人都好撚失敗
樓主我們到了 你在哪裡?
香港人點解英文咁差?
咪因為有你呢啲dse拎3都好意思出黎嘈嘅柒頭囉
係外國讀U都可以連game名都串錯
番香港讀小學學下串字先啦

我都笑撚完佢dse英文 3 ielts 6, 但再睇下佢之前出個post
又話自己dse 23分 英文5*, ielts 又8.5咁..
唔知邊樣真邊樣假

但點都好, 樓主都係一件垃圾
究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

Show Blocked User - Daddynobelt

on99 強烈建議各位巴絲打block鳩咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞