有冇life4dead 2 下載

1001 回覆
37 Like 3745 Dislike
廢物樓主
Life4dead
假膠
幾廿雞都冇
死垃圾
( Show Blocked User - Daddynobelt )

On9到咁
Steam 成日做特價 23蚊都比唔起

出去食個飯都唔止23蚊啦

係 已經見過兩次特價
1 2代都係廿幾蚊
態度又唔好 廿蚊又俾唔起
Show Blocked User - Daddynobelt
Show Blocked User - Daddynobelt

老翻撚殺死遊戲業

就係你呢種撚樣搞到GTA 成日話唔想出PC版
Steam限時免費down左
冇bt 有冇免安裝?唔該巴打

小學畢業未啊傻閪
睇得岀樓主完全冇智識版權概念
又唔係貴
咪比下錢支持人地囉
比錢玩啦 又唔係貴 話哂都人地心血

冇人話冇試過
相信lihkg都大把人玩老翻,但係大家不嬲都有共識係低調咁玩,唔衝出黎柒

但係有冇人會大大聲話自己玩老翻
有冇人玩老翻仲寸寸貢
bt網得個幾個,連google都唔識下下做申手黨
屌你老母死蝗蟲 錢都唔肯俾
玩老翻都要上嚟問
講咁多做乜姐,你同個無道德觀既人講道德做乜,屌都費撚事。祝樓主以後做project比人偷橋再搶先present,做生意就比人偷idea再告9返你轉頭。
我識既慳錢係同一個飯a賣30$ b無咁好食賣25$,我食b呢啲叫慳錢;你個垃撚圾走入人地地方偷野食就話有免費做乜要比錢。
life4dead
即block
有4個正評
你地可以自己開場玩

冇人話冇試過
相信lihkg都大把人玩老翻,但係大家不嬲都有共識係低調咁玩,唔衝出黎柒

有冇人玩老翻仲寸寸貢

agger
學生哥冇錢玩老翻好正常
gut返人轉頭問人做咩要比錢玩真係痴左線

冇人話冇試過

有冇人玩老翻仲寸寸貢

出黎做野之後一隻老番都冇DL過
life
新game黎?

究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

屌你老母on撚鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞