有冇life4dead 2 下載

1001 回覆
37 Like 3745 Dislike

喂樓主唔係好撚大聲架咩

原來樓主係bb嚟

Life4dead

喂樓主唔係好撚大聲架咩

原來樓主係bb嚟

有冇人擲西瓜搵番樓主出黎

喂樓主唔係好撚大聲架咩

原來樓主係bb嚟

直接負皮
樓主你食屎啦
依加鞭你屍啊
好奇禁左樓主個起底,發現仲開過post問免費appstore下載樓主你知唔知寫app寫game都要成本?你唔比錢買邊個寫比你用?有錢用macbook無錢買game,我呸!

比你講一講我又去睇樓主個起底
發覺除左求過Spotify廣告點刪,求方法走堂
求ps4雙人game,求背囊介紹,求片,求Xbox game介紹,求美服同英服LoL carry,求火影問題,求儲值卡介紹,求MacBook問題,求人送白貓ac,求手機game同埋免費appstore下載之外 ,其實都冇其他特別要去求人姐

樓主去yahoo知識+算啦
我屌 而家啲00後食毒奶粉大架?
究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

Ching 識慳家 ho ball, 下次食飯都唔好比錢, 食2手飯。 有得免費做咩要比錢
所以話做IT真係慘過做狗
strong post lm
死乞衣
比錢玩啦 又唔係貴 話哂都人地心血

冇人話冇試過
相信lihkg都大把人玩老翻,但係大家不嬲都有共識係低調咁玩,唔衝出黎柒

但係有冇人會大大聲話自己玩老翻
有冇人玩老翻仲寸寸貢
bt網得個幾個,連google都唔識下下做申手黨

agger
學生哥冇錢玩老翻好正常
gut返人轉頭問人做咩要比錢玩真係痴左線

正常你老母啦
我住公屋死窮撚咪又係等steam特價買
學生大撚曬咩屌你老母
steam 20幾蚊買正版啦 網戰重有人玩
大家記得俾錢買av同聽歌!
( Show Blocked User - Daddynobelt )
垃圾
樓主深潛
無撚用
少少錢都唔撚比 咁學咩人打機呀?
( Show Blocked User - Daddynobelt)
( Show Blocked User - Daddynobelt )

利申 節日免費 下載

喂樓主唔係好撚大聲架咩

原來樓主係bb嚟

咁都有得bin
2013年聖誕節個陣免費過一次
不過唔知個陣樓豬戒撚左奶未
比錢玩啦 又唔係貴 話哂都人地心血

冇人話冇試過
相信lihkg都大把人玩老翻,但係大家不嬲都有共識係低調咁玩,唔衝出黎柒

但係有冇人會大大聲話自己玩老翻
有冇人玩老翻仲寸寸貢
bt網得個幾個,連google都唔識下下做申手黨

agger
學生哥冇錢玩老翻好正常
gut返人轉頭問人做咩要比錢玩真係痴左線

正常你老母啦
我住公屋死窮撚咪又係等steam特價買
學生大撚曬咩屌你老母

咁撚把炮呀
使唔使頒個傑青汽水蓋比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞