有冇life4dead 2 下載

1001 回覆
37 Like 3745 Dislike
$100都冇就咪撚玩啦
死窮鬼
連登真係好多小學雞
起一起樓主底
發現樓主有macbook
咁好撚簡單姐 賣撚左部macbook
換部windows notebook咪可以用剩低既錢買game囉
又要窮又要用macbook做乜春
話比人知你好撚有錢但其實窮到仆街
為乜
同D大陸農民用盡成副身家買名牌一樣
脫離唔到果陣窮酸味囉
垃圾 叫你老母去做雞賺錢比你買game啦 定你老母已經死撚左呀 下星期清明拜下你老母叫你老母幫下手搵免費game比你玩啦
push
$100都冇就咪撚玩啦
窮撚學咩人打機 $23都比唔起 努力讀書算啦
樓主正垃圾

串錯名都算,仲要cheap 到申手攞開心版
樓主係咪住喺山區唔撚識用google
但你又識上連登問人
樓主比人炮到傻左
幾十蚊都俾唔起
我有steam版 不唔駛錢 咦?乜你冇咩?慘慘豬
頭一版仲好撚串架
試下搵人講吓battlegrounds
起一起樓主底
發現樓主有macbook
咁好撚簡單姐 賣撚左部macbook
換部windows notebook咪可以用剩低既錢買game囉
又要窮又要用macbook做乜春
話比人知你好撚有錢但其實窮到仆街
為乜
同D大陸農民用盡成副身家買名牌一樣
脫離唔到果陣窮酸味囉

Push
( Show Blocked User - 月經常掛在天上 )
好撚幽默
( Show Blocked User - Daddynobelt )
究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

樓豬乞衣黎
有錢買MacBook無錢買l4d
樓主正一大種乞衣嚟
有錢買MacBook iPhone但係冇錢買game同apps
唔評論啦
( Show Blocked User - Daddynobelt )
起左底仲開過post話點解香港人英文咁差,仲要外國讀書

外國讀書連left都當左life
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞