有冇life4dead 2 下載

1001 回覆
37 Like 3745 Dislike
究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

時間就係金錢,當你搵得黎下載完 我可能已經玩完爆左機,人大左就唔會想浪費時間係搵老翻GAME度
好奇禁左樓主個起底,發現仲開過post問免費appstore下載樓主你知唔知寫app寫game都要成本?你唔比錢買邊個寫比你用?有錢用macbook無錢買game,我呸!

點止
原來樓豬仲要係做畫圖
等遲下有人一個唔該偷走晒你創作成果
到時你就會諗起呢度屌鳩你既人
連個名都唔知 打隻Game都要Crack既
就唔好串柒柒
仲有 唔好同人地講 你已經上網搵過
有心搵 大撚把網站都有Cracked既Left 4 Dead 根本就無心搵 仲要上黎串柒柒好似啲蝗狗咁玩cracked game 都玩到攞正牌咁不可一世
樓豬小學畢業未?
問呀媽拎幾廿蚊零用買都唔夠膽出聲?
樓主返屋企含撚啦

利申早幾年聖誕免費dl左
睇左樓主幾個post, 發覺佢真係好撚廢 乜柒都唔識唔肯自己search 攤大手板
好撚無用
好奇禁左樓主個起底,發現仲開過post問免費appstore下載樓主你知唔知寫app寫game都要成本?你唔比錢買邊個寫比你用?有錢用macbook無錢買game,我呸!

咩都開post 問有無免費
免費有廣告既又問人點刪走d 廣告
cheap 撚到仆街
俾俾俾,膝頭對上就脾

咩都開post 問有無免費
免費有廣告既又問人點刪走d 廣告
cheap 撚到仆街

連廣告都想cut埋,又要免費又多多要求,成個乞衣咁
名都講錯就咪玩啦
慳錢就咪撚打機啦,嘥晒啲電費
屌你老母隨手google下都有啦
呢啲大路野仲夠撚膽話搵過冇無
同埋玩老翻就自己玩咪撚出黎聲大夾惡
正廢人黎

比你講一講我又去睇樓主個起底
發覺除左求過Spotify廣告點刪,求方法走堂
求ps4雙人game,求背囊介紹,求片,求Xbox game介紹,求美服同英服LoL carry,求火影問題,求儲值卡介紹,求MacBook問題,求人送白貓ac,求手機game同埋免費appstore下載之外 ,其實都冇其他特別要去求人姐
廿蚊都畀唔起仲話學人打機
垃圾樓豬
樓主柒到叫
正廢人黎

game名都打錯,搵到就奇
( Show Blocked User - Daddynobelt )
正廢人黎

game名都打錯,搵到就奇

係喎屌
破解方法:
Block 鳩曬呢啲on9佢
( Show Blocked User - Daddynobelt )
幾十蚊都畀唔起就咪撚學人打機啦
玩返免費跑online啦小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞