有冇life4dead 2 下載

1001 回覆
37 Like 3745 Dislike
樓主比人炮到傻左

抵撚死
( Show Blocked User - Daddynobelt )
講都廢事啦
樓豬應該仲係啲中學雞黎
樓豬真係好撚柒
平時記得咪自稱連登仔 失禮哂
究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

......
L4d bt咪大撚把囉on9仔 死廢青
唔好串樓豬啦 人地咪話搵過搵唔到
好奇禁左樓主個起底,發現仲開過post問免費appstore下載樓主你知唔知寫app寫game都要成本?你唔比錢買邊個寫比你用?有錢用macbook無錢買game,我呸!

比你講一講我又去睇樓主個起底
發覺除左求過Spotify廣告點刪,求方法走堂
求ps4雙人game,求背囊介紹,求片,求Xbox game介紹,求美服同英服LoL carry,求火影問題,求儲值卡介紹,求MacBook問題,求人送白貓ac,求手機game同埋免費appstore下載之外 ,其實都冇其他特別要去求人姐

正乞衣嚟
究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

你同海關講?
或者同法官求情既時候講
我無打開機都知你打錯名
冇錢學乜人打機
Life4dead2要死過先玩得
Left4dead2呢就自己比錢買啦
你今次就真係玩單機啦
又係果句隻game 140蚊左右
你話貴 搞笑?每日食少一餐 三日都夠錢買啦
仲同人講識唔識慳錢
窮你就窮啦 慳錢
起一起樓主底
發現樓主有macbook
咁好撚簡單姐 賣撚左部macbook
換部windows notebook咪可以用剩低既錢買game囉
又要窮又要用macbook做乜春
話比人知你好撚有錢但其實窮到仆街
為乜
同D大陸農民用盡成副身家買名牌一樣
脫離唔到果陣窮酸味囉

Push

push
都唔知樓主係咪假膠
Btw玩單機就啱架啦
之前聖誕steam免費
即刻叫埋幾個friend一齊down

life4dead 應該就未出
新game黎?

幾耐冇打過機?

冇玩過life4dead囉

樓主你死撚左佢啦, 廢人正垃圾
玩左好多年,搵唔到登出制
google search都唔識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞