有冇life4dead 2 下載

1001 回覆
37 Like 3745 Dislike

喂樓主唔係好撚大聲架咩

原來樓主係bb嚟

咁都有得bin

( Show Blocked User - Daddynobelt )
Show Blocked User - Daddynobelt
等過時過節 正版會開放免費下載
收撚皮啦乞衣仔( Show Blocked User - Daddynobelt )
樓主條懵撚嚇到縮返入佢老母個西度
我記得我係steam用20蚊買
係life4dad 囉
究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

時間就係金錢,當你搵得黎下載完 我可能已經玩完爆左機,人大左就唔會想浪費時間係搵老翻GAME度

依樣真

細個以為download game好慳

大個左覺得幾百蚊買完

半個鐘內開到game

Download 半日都未必搵到
我有免費Steam版code,想要既留低聯絡方法
l4d2單機其實玩乜鳩 有咩好玩 屍都冇得做
不過睇你個款都係冇朋友串柒柒以為自己好型嘅毒撚
究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

時間就係金錢,當你搵得黎下載完 我可能已經玩完爆左機,人大左就唔會想浪費時間係搵老翻GAME度

依樣真

細個以為download game好慳

大個左覺得幾百蚊買完

半個鐘內開到game

Download 半日都未必搵到

有免費點解唔免費? 錢多呀
係life4dad 囉

left4dad 講父子情既game黎
樓豬差唔多食lunch喇 等叫名出去拎飯啦
樓豬勤力d 讀i 大啦😂😂😑😂。扮大袋話自己英文有4😂😂😂
樓主條懵撚嚇到縮返入佢老母個西度

樓豬勤力d 讀i 大啦😂😂😑😂。扮大袋話自己英文有4😂😂😂

睇返起底 好似係外國讀書天牙 清
樓主已深潛
新game黎?

頭幾版先有條傻鳩串我結果柒左 宜家你又跟住柒埋一份做乜鳩
打錯字都未知, 仲要串
唔講真係以為隻game賣成千銀
$120窮學生搵濕鳩散工返兩個鐘都已經比得起

之前特價賣$23咋

前年定大前年聖誕直程限時免費
一日都未有 就過1000負皮 叻仔喎樓豬
( Show Blocked User - Daddynobelt )
樓主我勸你delete post算啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞