[壯志飢餐林鄭肉,笑談渴飲魔警血。待從頭,光復舊香江,天琦說。]祖雲達斯球迷臨時討論區(9)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
Juventus close to signing 17 year old left-back Jean-Claude Ntenda. He is expected to join the youth team. [Di Marzio / Romeo Agresti] 5/5 https://t.co/64ZPamhrA4
D28 + D4 試過未?
好似有十幾分鐘
膠邦臨完場換下 肥迪上
迪列治傷出一個月
俾機會Demiral 快速成長
另外歐聯名單有機會有以下變動
Out - 魯嘉妮,迪奶
In - 基隊,Can
姐係冬季唔會買人喇
少左波踢 反而傷出
比迪迪仔傳染左呀
Demiral正式上位
係俾迪奶、藍屍同哥斯達同化

迷朗了
🇮🇹 Juventus: visite mediche in corso per Ntenda
🇬🇧 Ntenda is currently undergoing a medical at Juventus
妖人?
繼賓拿迪亞、文素基治後,卡塔爾球會Al-Duhail 近一年來第三次從祖雲達斯簽入球員。今次是以500萬歐元轉會費羅致北韓球員韓光宋Han Kwang-song。
這位前鋒去年夏天才以借將身份從卡利亞里來到祖雲達斯,加盟後主要隨U23征戰丙組聯賽,今個月初祖雲達斯以350萬歐元買斷,不到一星期後就再次轉會。
Al-Duhail 目前由前摩連奴助手、葡萄牙人Rui Faria執教。
#Juventus: preso Yannick #Cotter. Classe 2002, ala sinistra proveniente dal #Sion ⚪️⚫️✍️✅ @GoalItalia

除左個左閘
今日重簽左呢個打左翼嘅新仔
牙朗踢完到佢?
球王片都無,完全唔知打成點
不過簽黎都係做青訓儲備或者現金券
宜家21歲前要打夠三年先可以計做歐聯青訓
所以近呢兩年簽左唔少呢啲有潛力細路
如果打得起就可以慳翻個青訓位
話哂宜家一線隊得平索利奧係歐聯青訓
🇮🇹 La Juve ha un accordo verbale per riprendere Orsolini
🇬🇧 Juve have a verbal agreement to re-sing Orsolini

Qui tutti i dettagli // Get all the details here
https://www.goal.com/it/notizie/calciomercato-juventus-orsolini-bologna-riacquisto/qr868q5ybx4j1tddihzf42qhk
Juventus have a preferential option for Riccardo Orsolini: €22.5m in June 2020; €30m in June 2021. [Romeo Agresti] 5/5

表現同基艾沙差唔多,但個價平3分2
打得唔錯
身型仲要好過佢
基艾沙係出名同名將之後,佢兩個表現其實差唔多,今季基艾沙仲要跌跌地
基艾沙感覺應該同b33差唔多
傳卡達拉番真藍黑

呢單deal真係唔知講咩好
當時講到好可惜換膠邦番黎
但膠邦又一直由上季正選到而家
而卡達拉呢季半唔知有無踢過5場

不過今時今日有2個新中堅重好前途
佢比人當豬仔賣黎賣去心都碎啦
加上A米呢隊垃圾都唔知用咪哂D米蘭實驗室唔識訓練
搞到佢足球生涯奶哂野

不過咁 佢踢得好又會以20M+回歸祖記
所以佢仲未玩完
頂番女人尼個意大利人中堅位置

意大利中堅唔通仲C3咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞