[壯志飢餐林鄭肉,笑談渴飲魔警血。待從頭,光復舊香江,天琦說。]祖雲達斯球迷臨時討論區(9)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
唔撚係呀 又要多個老野
煙狗同高層躝啦仆街
Juventus have begun contacts with Bayern Munich to propose an exchange involving Emre Can and Thiago Alcántara. [Goal Italia]

究竟全盛時期既can可以換幾多個人翻黎
牙朗黎祖想攞歐聯wow
祖記開始接觸拜仁 望完成中場交易

據《拖連奴體育報》報導,祖記已經開始與拜仁進行聯繫,希望用安利-詹(Emre Can)交換泰亞高(Tiago)。

報導稱,在文素基治(Mario Mandzukic)離隊、簽下古路斯夫斯基((Dejan Kulusevski))(今季仍租借效力於帕爾馬)之後,祖記將繼續他們的冬窗轉會計劃,現在他們將會把工作重點放在安利-詹身上。祖記可能直接出售安利-詹回籠資金,或利用安利-詹交換得到其他球員。

儘管巴黎有意用柏維迪斯(Paredes)與祖記交換安利-詹,但是在簽下古路斯夫斯基後,祖記並不對簽下柏維迪斯很感興趣。祖記可能將嘗試用安利-詹與拜仁交換泰亞高。

報導表示,泰亞高可能在冬窗離開拜仁,看上去拜仁教練弗里克(Hans-Dieter Flick)更喜歡使用哥列斯卡(Leon Goretzka)和杜利素(Corentin Tolisso)。

據悉,祖記已經與拜仁進行接觸,並有意用安利-詹與拜仁交換泰亞高。泰亞高看上去很符合沙利(Maurizio Sarri)對傳控要求較高的戰術體系,安利-詹也傾向於回到德甲聯賽效力。接下來,各方將對這個方案的可行性進行評估。

(直播吧)

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20200106/11036530/

換到係唔錯既 不過又係玻璃人
哥斯達 + 藍斯 + 艾簡達拿
板櫈上的沙利波
好過馬迪啦
好好多啦 用黎打sorry ball
North Korean striker Han Kwang-Song has passed his medical tests with Al Duhail. Juventus will sign the North Korean permanently from Cagliari for €5m & then sell him to the Qatari side. (Sky)

唔知執幾多呢
卡塔爾D球隊咁有錢既咩?
Paredes 勁D 定 Tiago勁D?
祖雲國際貿易公司
主要業務:人口販賣
Thiago? 咁緊係thiago勁好多
Tiago係祖記果陣好廢
我覺得Tiago勁d
btw邊有可能用can換到翻黎
無傷基本上必然正選咁濟
同拜仁做咁多次生意
有邊次會蝕俾我地
都體啲新聞都係拎黎笑下
有 vidal 同迪亞哥
拜仁有咩蝕到?
30幾m可以買到當打嘅vidal
前排先有統計近十年最多成功tackle就係佢
點睇都無蝕,同一年干度比亞都賣得貴過佢

再講哥斯達,拜仁當年叫價50m
我地8m租借加40m買斷
同佢目標價根本差唔多
重要佢地果陣啲高層已經屌緊佢紀律唔好
加上佢地又針緊占士
呢單deal根本win-win

但係用thiago呢個必然正選黎換我地個後備
真係唔多make sense
如果咁都平換到
我真係當帕總神咁拜
話撚左係現金卷
Perin返熱拿亞第一場就正選
🇵🇱 Szczesny
🇨🇴 Cuadrado
🇹🇷 Demiral
🇮🇹 Bonucci
🇧🇷 Alex Sandro
🇫🇷 Rabiot
🇧🇦 Pjanic
🇫🇷 Matuidi
🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Ramsey
🇦🇷 Dybala
🇵🇹 Ronaldo

#️⃣ #JuveCagliari
又有 Demiral
De ligt
又出黑鬼迪
今場唔易打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞