[壯志飢餐林鄭肉,笑談渴飲魔警血。待從頭,光復舊香江,天琦說。]祖雲達斯球迷臨時討論區(9)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
Pogba同dybala
[DIY] 點睇C朗要投資個環球足球先生俾自己拎?
https://lih.kg/1804801

dybala黎之前咪又係咁
當年如果無狗衝到,佢宜家去左國米啦
唔覺佢去到dybala嘅高度
睇死佢只係現金卷
歡迎binc
幾撚時買中場啊
係識推進嘅中場啊屌你老母柏總
賣左 Dybala先有錢買
Federico Bernardeschi's Serie A 2019:

31 Games
1966 Minutes played
55 Shots
17 Shots on target
0 goals scored

[@statscalcio_it] https://t.co/4WrkOzzMtm
賣真假迪奶同馬杜迪ok?
0goal
19歲就1米86...
會唔會成長為第二個米連高域沙域..
普巴離開時都比簽入時高左幾CM
點解踢下踢下...
越踢越退步平時D教練同佢練開乒乓波架
連美斯Feel
保方
得罪講句 佢同haaland 條件差唔多 咁一個打中場一個打中鋒
都係19歲 但明顯haaland > Kukusevski
速度 高度 技術 3樣都比輸 haaland
年紀 打和
經理人 年薪 嬴

結論: 屌! 高層咪又係為左慳錢 追左迪烈特就冇錢再追多一個出年拎金童獎人 笑而不語

買左Kukusevski就肯定放棄haaland
過黎跟牙朗學野
下個一定會更好o既
Kuku轉會費傳35m
仲貴過haaland
夏蘭特 好似成8M歐羅年薪 仲貴過肥金童
唔知 古路斯夫斯基(尻譯) 幾錢年薪呢

肥仔吸血鬼講得岩
迪比 迪馬利亞 盧卡古 呢D
一上錯船就收皮
加盟前離隊後 都變番勁
迪比迪馬今季都好sharp
好彩迪比收左皮,唔係肥仔又要出醜
Breaking: Dejan Kulusevski will undergo his Juventus medial tomorrow morning! [@DiMarzio]
1月黎
1月賣
咁快 以為6月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞