[壯志飢餐林鄭肉,笑談渴飲魔警血。待從頭,光復舊香江,天琦說。]祖雲達斯球迷臨時討論區(9)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
不如摺埋啦
阿朗好似13年之後第一次輸決賽
人地拉素 頂薪係音槳比利 先5定6m年薪人工
煙蛇上次對拉素柒完今次又柒,打控球出乜撚黑鬼,明知人地快又唔識縮後
點解今季會搵條廢柴教
獌迷多謝今晚有蛆陪。球罰球咁靚,抵輸啦
成手好牌,打到咁撚樣,死撚左佢啦煙蛇
藍屎
係咪覺得自己兩黃呢下無辜 因為 無睇錯佢攔截嗰下係中波先
煙蛇勁 等睇今季對拉素全敗
人地啲波真係直接好多 沙蛇果啲左傳傳 右傳傳做乜鳩
拉素明明對住d垃圾歐霸隊連出線都唔得
easy logic喇

垃圾歐霸隊>>>>>拉素
拉素>>>>>祖雲
垃圾歐霸隊>>>>>拉素>>>>>祖雲
∴祖雲仲垃圾過D垃圾歐霸隊囉
沙利走未
準備俾里昂大炒啦
B30屌球証停三場
屌得球證都預左要追罰
今年無野多 人多
安利橙 機會來了
Sorrysir 會唔會破記錄今年0冠呢
好大機會
Contacts between Juventus and Mino Raiola to bring Erling Håland to Juventus. Five-year deal ready for €3.5m plus net bonuses per year. United and Dortmund also interested in the player. [@NicoSchira]

Haaland chooses Juve [TS]

Haaland is getting closer to Juventus [CdS]

肥佬啲貨真係賣極都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞