[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (43)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
twitter日本戰線開火
https://lih.kg/eDQumS

入去推爆佢,姜隊飛腳謀殺
港隊今日作最後備戰,黃威是少數未有戴手套練波的球員。他表示自己比賽狀態未到最好,但適應到當地天氣:「今日球場明顯無之前兩日寒冷,如果明天一樣就問題不大。」

懷疑黃威個對比辛祖拎咗

2017年2月5日
辛祖(左)忘記帶手襪,在球場面對冷風大呼小叫。
華將頂得順,但在巴西成長的辛祖卻大呼「叔叔不行了」:「巴西天氣一向較暖,很少會低於20度,我在場上跑跑跳跳半小時依然覺得很冷。」加上辛祖今次操練忘記帶手襪,更四周問人借一對,被同胞費蘭度恥笑。
屌幾好笑
唔識擺,然後用winzip都係down左website出嚟

求救
下載個file之後 將個file就咁放入Documents / Sports Interactive / Football Manager 2020 / editor data
然後開個game start一個new save 係資料庫個度 就咁揀返個File就用到
https://www.sendspace.com/file/4k9744
呢個係頭先update咗嘅版本
有問題嘅話我會繼續改
Ching好耐冇見
個半鐘收6%息真係賺到笑
Fake news
我反而想知2年後北韓參唔參加到亞冠同亞協
係跟今年個牌定係2021年個牌
照計啲牌係逐年考
如果今年無牌代表2年後冇得打都幾慘
笑撚死
All in or nothing
部分支那狗係肯面對現實嘅
每年都要重新申請
怪唔得響印尼咁勁
南韓 1.06
和 10.00
香港 19.00
南韓讓2.75
願聞其詳
bet365 香港勝跌到落19倍
因區嗰段唔係fake news咩?
南區又話冇放棄個牌
記者:韋世豪因高燒缺席首戰,有望出戰韓國

北京時間12月15日,在東亞杯首輪1-2不敵日本隊之後,中國隊將迎來東亞杯的第二個對手韓國隊。據記者李儀的消息,中國隊前鋒韋世豪沒有在與日本隊的比賽中登場是由於高燒,第二場與韓國隊的比賽,病癒後的他有望登場。

本賽季,韋世豪代表廣州恆大在聯賽中出場了25次,貢獻了11粒進球以及6次助攻,是本賽季的中超本土射手王。

北京時間12月15日18點30分,中國隊將迎戰本屆東亞杯的第二個對手,東道主韓國隊。
365尋晚開盤係12倍,而家仲係19倍因為外圍今朝升水佢未更新賠率
支足迷都肯認支足係垃圾
下盤gogogo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞