[月經] iOS集中討論區 (119) Apple從來都唔賣良心(好似係)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
咩情況下先要入password unlock部機?
我有時冇restart過,冇抆過sim,又冇連續幾次 Face ID unlock fail, 但係都要我入password
裝置剛啟動或重新啟動。
裝置超過 48 小時不曾解鎖。
過去六天半內不曾使用密碼來解鎖裝置,而且過去 4 小時內不曾用 Face ID 解鎖。
裝置收到遙距鎖定指示。
已嘗試配對臉孔五次,均告失敗。
同時按住任何一個音量按鈕與側邊按鈕 2 秒鐘,啟動關機/SOS 緊急服務之後。
都幾肯定會仲有M額
不如期望下佢條邊冇咁粗好過
用緊b3升唔升b4好
而家Cydia Impactor 好似過唔到ipa 去 iPhone? 會彈咩xcode 問題
想問目前有冇其他方法?
利申: IOS13.3 冇Jailbreak
Apple 本周推出 iOS 13.3 Beta 4 後,看來很快就會進入正式版。來自 Vietnamese 電訊公司一份網上文件顯示,他們的 eSIM 服務將會在下周五(12 月 13 日)推出,而當中的操作指引已清楚列明需將 iOS 升級至 iOS 13.3,而 watchOS 則升級至 watchOS 6.1.1。

一般而言,Apple 慣於在周二或周三推出更新,相信下周二或三最有可能看到 iOS 13.3、iPadOS 13.3 及 watchOS 6.1.1 正式版登場。
old咗好多年...
no
而家唔俾用住
其實唔顯眼
之前都係X用XS原裝膠,要仔細睇先覺
又一個倒水版
流出得就應該係真
所以冇後悔搵11 pro
倒水倒到仆街
到時候正式版個build同beta4一樣就好笑

成日都係頭兩個beta完美 之後加返reload/倒水bug 然後當係正式
仲要有班人笑你用beta唔用正式版
維園見!

帶尿袋!

帶暖包!
有冇巴打開唔到通話個apps?打唔到電話重新開機同更新左ios 都唔得
收到好彩冇up
留守住beta3先 beta4電池續航差左
如果係b2一定要留b2
B2 好過iOS 13.1 ?
之前試過沙田換,擺低兩個鐘左右就換好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞