[月經] iOS集中討論區 (119) Apple從來都唔賣良心(好似係)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
打爆Mac Pro要成40幾萬
40萬攞嚟上網咩
人哋又唔係諗住賣俾你
唔通A380 34億又話貴咩
見到個1.5TB ram真係大到唔知係咩概念
連登有個apple精神ceo兼股東話cut 3.5mm係方便用家

佢嘅邏輯係:cut 3.5mm—->我用AirPods—>AirPods 好方便———>cut 3.5mm好方便

我都唔知原來藍牙同3.5mm不能夠共存
iPadOS有
屌佢老母今朝冇啦啦自動熄機,冇鬧鍾
我好彩冇乜點睇片

不過最慳電好似係13.0,不過有big
因為佢要賺你Airpods錢逼你去試去用佢嘅產品
13.0 真係好核電
貪deep infusion up咗上去
好後悔
deep fusion
唔敢升部2018 ipad 怕慳電變食電
一係核電送bug
一係冇bug 冇核電
核電已經係 bug
留名等各巴打試用報告
其實轉type-c不嬲都係最正路嘅做法,吸引更加多廠全面轉用type-c 耳機

依家叫廠出lightning 產品,得部iPhone 用到,受眾唔夠多邊個都唔整啦

全面轉type-c 駁乜都方便,只係apple 唔願意做

依家仲要傳cut所有插頭,到時又引申一大堆問題

明明做過市場調查話啲人延長咗換手機時間到三年左右,但AirPod 舊電根本頂唔到三年
新野
上完13.3 safari bookmark冇晒
我對AirPods 一年貨仔左右 傾電話30分鐘冇電
依家嘅Apple根本好多嘢都自圓其說唔到
淨係電腦淨type c頭但iPhone 跟type A轉lightning線都講咗好多年
係今年iPhone pro跟type c線先叫正常番啲
你用既頻率有幾多
日日用定咩
換咗電兩個禮拜都冇就變咗99% capacity
我7plus 齊
正式版條ram ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞