[月經] iOS集中討論區 (119) Apple從來都唔賣良心(好似係)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
大部份圖文app可以用到墓碑機制,問題不大
例如ios13.2明顯唔正常啦,連lihkg都狂reload

主要就係遊戲app/多媒體app reload,例如打機打到一半,切換whatsapp覆完返去會唔會reload
咁又好似未有咁嚴重
但又好似成日reload細app咁
你收皮啦屌你老母
On9?
真心膠喎你
6plus 根本要用2GB嚟推
咪係,見到6s 細機都有2gb ram屌晒鬼,多個double

貴機應該俾多啲ram囉,好似XS多XR 1GB ram ,買xs嘅會心理平衡啲

如果今年pro機有6gb ram,我一定trade咗XR佢
chok巴有無用 smart battery case
諗緊入唔入
但佢for xs應該鏡頭位又漏啲空位出嚟
我就係鏡頭位問題所以冇入
13.2.3倒水定係正常
老母問升唔升
好想入 之前買個xs leather黑色個空位都唔算顯眼
但smart battery 隻膠似係會好顯眼
我升左後覺得好左,由早七至晚九剩40%,用11 pro
重點我揀x係要手感
買咗之後應該又重又闊 最後不了
呢排部11倒水咁 返工冇用過 9-6 收工得返30%
一講手感又中傷心事
我都想裸跑個框甩coating好柒
下年仲係 M 額真係會屌鬼
一年又一年 其實先整得走
等緊SE2
my GF
等佢好似AirPods Pro突然上架
越南電信商曝光iOS 13.3正式版推出時間!將於12月13日釋出
https://mrmad.com.tw/viettel-telecom-reveals-ios-13-3-launch-time

https://youtu.be/5kCu9v7_AGE
剛剛試用camera對住屋企d燈,一樣有好明顯返光倒影,google完發覺好多人都有,係咪old news?

iphone 11 / 11 pro都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞