[月經] iOS集中討論區 (119) Apple從來都唔賣良心(好似係)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
粒A11仲係好癲
iTunes/Finder backup iPhone 6 + restore iPhone 11 咪直接過晒
我記得係要run一下
好多人都想咁整
Run左都係咁
覆錯
就係整唔到
差一下 整到就好完美
其實reload app點先算正常?
十個鐘內?
定10隻app內?
睇嚟Solo Pro又有更新
摺埋仲係已連線
講真我差唔多98%時間係用Low Power Mode
但係部X仲係冇Lag過
有無方法降返去b2
用慣6.1吋真係好正
期待2/3鏡有冇新設計
你嗰部幾多ram先?你測試嘅app又係咪用緊墓碑機制?
我部iPhone 6 plus 1GB RAM ios13
切換大部分app都係必定reload,都係正常狀況

連登app係轉貼唔到safari嘅文章,一切換就reload連登
Safari登入渣打360,開渣打app驗證,safari reload重新登入=永遠都登入唔到

呢啲就係所謂唔食ram嘅iPhone ram “management”
某幾款唔撚set framerate上限嘅卡牌game一定要開住黄色電嚟玩,否則部機仲熱過玩3D game

我真係好想ios可以每個app客製化自動入慳電
strong holding beta2
得你先會對Apple幾款耳機跟得咁貼
講講吓我有啲手痕想買NC耳機
就算A10 CPU
而家Lag嘅話一定係iOS問題
當年iphone x, xr都係一早咁畀人講咗出黎
要外置畀電先用到 戇鳩鳩
用lightning sd card reader + sd card好過啦
有冇人想買 dbrand 仿透明機背背貼
買兩包先有免運費
https://dbrand.com/shop/limited-edition/teardown
直情用家問題
A10係要嚟收藏嘅^ ^
你攞出嚟用姐係難為佢
姐係lag都係用家問題
想問點樣熄有message 會着moon嘅功能?
柒到
成部oneplus咁
打錯,係ios12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞