[月經] iOS集中討論區 (119) Apple從來都唔賣良心(好似係)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
前晚衰多手升咗13.2.3

琴晚發現藍芽個list冇咗隻airpods

要重新連接過

跟住頭先望一望 又唔見咗 屌
聽日開售Mac Pro/Pro Display XDR
iPhone 11不能關閉定位服務?美網絡保安記者發現Apple疑照樣追蹤
https://www.hk01.com/實用教學/406665/iphone-11不能關閉定位服務-美網絡保安記者發現apple疑照樣追蹤

用家問題定iOS 13問題?
BTW 單數iOS冇好嘢
ipad pro係咪必買applecare基本上換一次電就回本
$$$$$

經常一轉輸入法嗰陣 部機會freeze 呢到成一兩分鐘
之前用開ip7+ 以為唔夠RAM 依家轉咗做iPhone 11 Pro Max 都咁
iOS 13問題,FaceID、三鏡頭Ram好大食
屌佢冇6GB都搞唔掂
iPad Pro 11 一年唔夠已經換咗兩次機
兩次都係差唔到電,好彩未過保養
後悔無買
啱啱諗住cap 圖轉去WhatsApp send過去都lag
但係我自己另一部iPhone X冇咁嘅問題
同一個版本13.2.3

iPhone 12 4G 6.1 吋 LCD (雙後置鏡頭)
iPhone 12 Pro 4G 5.4 吋 OLED (雙後置鏡頭)
iPhone 12 Pro 5G 5.4 吋 OLED (雙後置鏡頭)
iPhone 12 Pro Plus 4G 6.1 吋 OLED (三鏡 + ToF)
iPhone 12 Pro Plus 5G 6.1 吋 OLED (三鏡 + ToF)
iPhone 12 Pro Max 5G 6.1 吋 OLED (三鏡 + ToF)
又Pro又Plus又Max又4G/5G痴線

https://www.newmobilelife.com/2019/12/09/iphone12-rosenblatt-securities-6-models/
係呀
終於機海
痴撚左線。好似急口令咁
好心咪撚咁仆街
4G 5G都要分兩款機
有M字就唔洗換
同埋仲係oled
咁咪仲貴
我嫌7Plus大部
想換細啲
但係佢咁樣搞法我真係用到佢無iOS更新算
因為點換都係單手唔到
咁不如5G機用4G價賣啦
三鏡頭真係好撚大食,次次一開相機影相啲App一定Reload
屌佢老母咩仲LCD
如果仲326ppi真係屌你老母呀gay cook
玩10周年retina display咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞