[月經] iOS集中討論區 (119) Apple從來都唔賣良心(好似係)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
冇,因為Apple TV 唔support vp9
iPhone 個mon 冇4K點比4K youtube 你
之前有一排係上到1440P
唔記得係官方app 定其他app
用iphone 6s 睇落都係有分別其實
原理唔知,但係的確感覺到係清d
個人感覺
因為google 改左codec, 所以變到唔support 1440p
多謝巴打分享,啱啱升左睇下係咪真
想問reset部11再用iTunes recovery番啲資料,個容量會唔會大番啲?
Perfectly balanced as all monitors should be
- Thanos Brownlee

唔知幾時先有4K youtube
最多咪會清走啲cache
moov都有
想由android過whatsapp history去ios係咪要用付費software?係咪無其他辦法?
一樣要$$
應該我記錯左
呢個用過
真係work
我將啲圖錄音 片backup入電腦
對話就將有價值嘅import去email
順便del埋啲廢gp
重新開始
Music App啲歌手樣全部唔見哂
岩岩整鈴聲諗住係 itunes 拉入電話,發現唔比,係咪改咗? 咁我可以點搞
lihkg 個app係咪冇左haptic touch preview?
最新嗰個係 所以我hold住咗冇update

就咁add fund to Apple ID 都有
Gmail有 dark mode 了
麟伯,小春啲撚樣,唔見樣仲好
有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞