[振興美帝經濟] Amazon Black Friday 入手報告區

1001 回覆
51 Like 7 Dislike
以後帶出去睇演唱會
好似叫led name tag
我用緊呢個係藍牙版 用手機打乜佢就顯示乜
仲可以帶去鳩嗚
[member]4k係咪要集運?幾錢入手/member]
直頭track唔到 冇呢個order
同埋a&f個網冇講用咩公司運
照睇no 係ups 不過track唔到
仲衰過一早cut單
25usd 一支4k
外國買 多數集運會平d amazon 有直送不過運費貴or 買唔到
今次見佢12月2下單 到而家status 冇轉過 以為佢送緊
bundle 通常第二間公司出貨。
可能係第二個包果,你上amazon shipping order 睇下個status 到未
on9, 五金鋪全部拉得啦
垃圾 sf 攪乜撚呀
好彩支牙刷同鬚刨分開左用 dhl 寄

exactly 一樣。。
佢官網㩒track order 係出版寫住opps 咩cant found
email 條link就賴你無copy完整
ups就揾唔到 仲要個number同我平時既ups track number 有幾大分別
要去到out for delivery 先有(第一次買嗰陣都同你有同一疑問
10TB x4咁顛?
係唔係159.99個陣買?
我剩係買左一個
因為唔知入面咩盤所以唔敢買多
上番官網track my order個度都冇?
同另一位巴打一樣 會error
有冇人係成功ship到?
係 佢嗰版我入唔返
大概係 sthing wrong
下面就直接係shop men shop women button

最新消息我係佢網填form sd 完email 屌佢
佢咁回我 痴撚線公司
追左陣post
覺得呢到似中伏區多過入手揮手區
hollister 定a&f?
28號買個gopro holiday bundle到今日都未出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞