[振興美帝經濟] Amazon Black Friday 入手報告區

1001 回覆
51 Like 7 Dislike
英馬做到咁平?
美馬 209 w/o shipping
香港dyson官網,2580
有其他巴打話唔抵
好似係CM開始之後個幾個鐘左右
咁駱駝網真係好唔準
HD03 行貨街價最平 2400...

我諗左好耐,最尾買番 Panasoic NA65 算.
之前香港官網2580miss 左
有好多時 coupon 會 cache 唔到
lightening deals 都 cache 唔切

所以reference only 啱價過得自己就買啦
個網有寫
如果件野佢有track緊 個interval大約5到6個鐘 冇就3日先update一次 所以真係參考用
同老婆準備同bf/cm買既野連箱砌做聖誕樹 等過埋聖誕先拆

連樹都慳返
問左集運話簽收個個唔係佢地d 人
點解UPS 可以隨便比個陌生人簽收
等緊Dyson 覆
係咪之前突發出po,好多電器減價個次?? 清唔清楚黎緊christmas deal amazon us有冇
SF今日冇人收貨直接掉哂我D件去順豐站
好彩好撚近屋企
佢擺晒喺順豐站都好啊,好過嗰啲扮打咗電話又冇打,一路拖住你件貨啲人。今日嬲嬲哋將四張單全部改晒去智能櫃
我都係ebay買 dyson, 用b&s, 暫時冇事出左倉運緊黎hk
巴打我買左件藍色細碼比阿爸 不過太大你有無興趣?
我諗我開始明點解會收唔到電話,雖然唔知關唔關事。
喺 app 度睇,我第一單寫住電話係 852xxxxxxxx,之後我試下將第二單改做本身自己電話號碼八個位,頭先就收到電話送上門。
我覺得收唔到電話,係因為真係佢哋送貨當咗頭八個位係電話號碼
咁仆街?
Sorry巴打 藍色唔岩
我灰色同黑色大件得滯
中碼嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞