[振興美帝經濟] Amazon Black Friday 入手報告區

1001 回覆
51 Like 7 Dislike
到咗貨 同香港行貨冇分別 黑色版好型
係咪ups送上門
幾錢
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
買左好多野,壓力鍋、電視機、電動牙刷、攪拌機、電磁爐、聖誕樹、一堆零食、貓架、apple watch,就黎破產
其實好難講,香港我穿開L,美國大部分穿M,但Columbia美國版我穿s
幾單到咗其中一單
駛咗1000
巴打大出血wor
我個d 13號先到
係喎
人血饅頭王HK Apocalypse 梁樂聞無去過示威!搵黃色經濟圈水原來真藍絲,俾咗資料小心!
https://lih.kg/1773154
邊有得投訴
人血饅頭王HK Apocalypse 梁樂聞無去過示威!搵黃色經濟圈水原來真藍絲,俾咗資料小心!
https://lih.kg/1773154
唉,仆街順豐,睇 status 話送過兩次件唔成功,頭先仲 send SMS 嚟叫我打去 CS reschedule。佢又好嘢喎,對咗電話號碼又冇錯,但係呢兩日一個電話都冇收過,仲想屈我開來電攔截,搞到我全日喺度白等,你 send 到 SMS,點會打唔到畀我呀
嚟緊仲有三單都係順豐送,冚家剷都得啦
而家仲平左
買左NS pro手制同tomtoc switch case,點知pro手制右邊蘑菇禁落去無反應,玩漆彈2出唔到大技……,咁我買翻來做乜
其實今年連登枕係40.99免運嘅neck版本
不過symphony減到41 蚊真係幾抵屌 想入多一個
係咪一個大盒包裝
定就咁夜黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞