[振興美帝經濟] Amazon Black Friday 入手報告區

1001 回覆
51 Like 7 Dislike
大家今年買左d咩 係到開心share 下
可以諗定下年入咩貨

利申 受唔住誘惑睇睇下post俾依到d人引到買左個MM speaker
大家最好講埋個價錢

我個MM speaker 199USD入手 平過香港買一半
Rayban 眼鏡 amazon 直送,香港賣 12xx, amazon usd100
Western Digital Black SN750 NVMe SSD 1TB (連散熱片) WDS100T3XHC

US$149.99
Razer DeathAdder Elite
買完減50,喊到hihi
咩款 我都想買... 依家仲用緊d街邊款
你係咪引唔住提前買冇準時29號落單
揾cs 拎差價
RB4259F

其中幾隻色好似仲特價緊
2019連登之選

連登枕4個,電動牙刷,電鬚刨
我都入左mm speaker 199us 好抵
2016 17 18 都係呢三樣
都入左 panasonic arcs 5 連座US 119 ,連登首選
我鐘意D老派D既款

供依類咁
你試左貨未?
想知冇soundcard dac 就咁生插電腦到播會有咩效果
Rayban好似支那野
仲要搵蝗嘉爾代言
意大利野
基本上所有名牌眼鏡都係Luxottica設計同出貨,所以先噤貴
連登shaver
連登牙刷
其實black Friday/cyber Monday最抵都係買電子嘢, 有啲deal 二手賣出去都賺幾千

like this: https://www.reddit.com/r/buildapcsales/comments/e54lkb/laptop_asus_rog_zephyrus_s_144hz_ips_rtx_2070/?utm_medium=android_app&utm_source=share
真係咁好用咩?
唔覺電動shaver好用.. 之前都買過
最後返手動款算
有無紅色ran ban
想問係咪唔係全部都免運費!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞