[振興美帝經濟] Amazon Black Friday 入手報告區

1001 回覆
51 Like 7 Dislike
我應該揀邊一個?同埋想問退款系唔系退唔足?
頭兩個其實一樣嘅,不過睇你想自己攞去DHL寄,定係想DHL上門收件幫你寄

你買個陣幾多錢就退返幾多錢,但係會蝕小小匯率同手續費
thx
唔好意思我仲有一個問題,因為我買3件champion hoodie, 系唔系要分好退,寄果陣就放洗同一箱就得?
呢層我唔清楚喎,未試過退貨
你揀退貨嘅時候係件咗一件一件咁定係一次過退三件
因為佢最後會出張invoice 去報關 會list 曬箱入面有啲咩
英國咖啡機網買左部delonghi
香港賣3萬,英國運埋去香港先1萬,重要送到門口,開心使用中
日馬無得輸,次次shrinkwrap到好靚,pack裝護膚品會點住封條
分開兩張單買嘅衫,一次過運得唔得
Champion 嘅長袖衫,瘦身材千祈唔好買 US 細碼,必死,仲要衰到 Amazon US 冇加細碼買,搞到我要喺日馬 Cyber Monday 買過另一堆 Champion 衫
最主要睇Amazon比你叫你印個張退貨單點寫
如果佢淨係比一張單比你 咁你就可以一次過寄
但如果係比兩張單你 咁你就要分開兩pack寄
其實係咪亞馬遜發貨既就唔會係假野
咁應該好快唔會再免運HK
咁多人退貨
我覺得更多人中伏係冇退到
sold by amazon 既就係真野
fufill amazon 都應該無問題

其他seller 既唔知

見佢兩條一樣名,除咗顏色仲有無唔同?
Fulfilled by Amazon 係third party sellers 預先pack好件貨送到去amazon倉由amazon統一出貨

真假唔保證,只係有問題嗰陣用a-z claim佢易啲
買之前一定要睇ratings
想問下係咪30日可以refund 買咗個oculus go玩咗兩野覺得冇野好玩 想退
留名
你同d蝗有咩分別?
祝條冚家剷生仔冇屎忽
第日冇香港免運 就係佢呢d撚樣做成
爸打放左未?
保麗來紙
40usd3盒 平一百幾十蚊
保麗來機 平一千
Origins 五百五hkd套裝 原價800 但無乜點平 因為sasa做爛市
三對under Armour 共平一千左右
仲有對鞋 香港水貨2900 我買2200但日本買
Champion 250hoodie 130tee x 2 平幾多唔知 因為有7折 而且未望過店面幾錢
Cdg x converse 平400
以後只要唔貴過香港都會網購 貴過我會盡量唔用
罷消費
想買d灰色地帶既野
amazon可唔可以寄去順豐櫃?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞