[振興美帝經濟] Amazon Black Friday 入手報告區

1001 回覆
51 Like 7 Dislike
有無得試,我都唔知岩唔岩著
你係藍色細碼大件得滯,定係只係隻色唔啱?
想要黑色 細碼中碼唔知邊個岩,所以睇下有無得試
想點試
留個tg傾?
PDX?定其他名?
5tb wd my passport $99.99 今日到左
又係backup av時候

不過部kindle oasis 仲未出貨, 但話12號會到

仲想入電筒同頭燈
之前急用買1t都3xx
清關清左兩日
一撚樣
順豐自己個網查,2張單最update都話派緊
amazon啱啱send嚟就話下午派送出問題
same應該同你一架機
有冇人美馬買水枕出
Unfortunately, we ran into an issue when attempting your delivery. We will try again.
用b&s
連登枕到左
側睡就聞到陣味
amazon us 退貨係咪普通郵局e-express就得
等梗gopro hero 8 holiday set到
買左Philips 智能燈泡組合,但係俾SF掉轉份件,變左收左人哋套牙刷 退返俾SF,叫佢幫我揾返我件,搞左成個禮拜話搞唔到,話要對方主動報收錯件先有機會對調番,叫我自己聯絡賣方傾賠償
用dhl啦 仲可以上門收件
件貨冇問題 問CS好似運費up to $15USD
收咗publish條jogger扣唔埋
見咁多人話大買細咗個碼

Coated Legacy - Navy Size 30 (179cm 74kg條腰細咗1吋)
https://www.publishbrand.com/collections/joggerpants/products/p1801050_navy
有冇人有興趣收
或者用一條Size32交換都得
https://t.me/hkwinter19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞