[振興美帝經濟] Amazon Black Friday 入手報告區

1001 回覆
51 Like 7 Dislike
邊到睇係邊間送
順豐今年好仆街 有兩單都係佢 有一單送錯咗地方 同埋 兩單上門之前完全冇電話或者WhatsApp 老馮你有人係屋企
Amazon app睇到 SF字頭就係
SF 字頭全部順豐送,喺佢個 app / 網站 check 到記錄
WhatsApp 冇,電話冇,連撳鐘都冇
Rayban唔抵喎, 香港減價賣得仲平
我全日都喺屋企,一下門鐘聲都冇,我電腦開禪院鐘聲就有
我比你好彩啲 兩單都係冇人送上門話送上來 之後第二日真係有人補送返上來
Asus Chromebook C223
免運費直送
佢地搵Vendor送 慢到痴線
其實係咪送去香港就全部都係sf
其實chromebook有咩好
送順豐仲有得判出去?
ps4 連3隻game 199usd
知唔知fedex送貨會唔會打電話通知先?
咁睇嚟我要打去 CS,將另外三單 Amazon 單改去順豐站 / 智能櫃算,我都係買下衫同 HDD 啫,搞到咁撚複雜

即係幾多褲頭
Polo衫 addias鞋 連登枕 百靈s9 dysonV10
買買下開始上癮 制止自己再買落去
唔係 中過DHL 速度快勁多 4號落單今日到屋企 相反順豐上個月28號落單今日先到屋企
我都28號落 未到 仲係美國。。
我前日都係咁 跟住打上客服問
佢睇返話似係未派 但太夜照update左status做派件不成功先
件野喺樓下間門市度 即刻叫佢比我落去自取算
屌今年買左幾樣野全部made in china
Asus X509 i7-8565u 8gb ram 256 Pie SSD
US$669
買枕頭

很抱歉,送貨時出現問題,我們必須取消您的交貨。包裹被退回,我們將在退貨處理後的 3-5 個工作天內發出退款。對您造成不便,我們深感抱歉。

點解既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞