香港地多唔多男仔到咗三十歲都A0

515 回覆
690 Like 11 Dislike
8號死線 9號升級
我都係31歲先第一次拍拖,唔好放棄
恭喜哂唔好放棄

你女朋友係同你一齊之前,同過幾多男人拍拖?
21歲A0(我覺得屬於A0)
毒,靚仔底,有時都會被女溝
有一次有個女仔話一見鍾情,然後不斷暗示,之後我就問佢係咪鍾意我,佢話係,我見佢都幾靚就話一齊,之後text咗個零月到就散咗(乜都冇做)

一路都有被女撩,但係啲女唔係自己睇唔上眼就係佢地拍過拖所以都拒絕咗

就算覺得啱自己又唔勇敢追,被女嬲咗

自問接受唔到對方唔係A0,一齊探索愛情嗰種羞澀感覺只有一次,唔想就咁浪費咗俾有經驗嘅人身上,每次都暗地裏諗會唔會條女暗地將前度同自己比較就會覺得會變得好辛苦,更遑論唔係處嘅女仔,直頭覺得好撚污穢,掂都唔想掂

曾經同一個女仔傾開呢個話題,然後佢直接話我咁樣諗就一世都拍唔到拖

其實我只係想搵一個靚嘅A0女仔一齊開心拍拖,互相比第一次對方,但可惜而家香港地唔好話有靚嘅處女,A0都跟本無乜可能

我知呢一啲觀念係唔好,但係我逼唔到自己改變呢個諗法,諗起佢同其他男仔錫過,攬過,互相承諾過就覺得個女仔唔係真正屬於自己咁,所以我都係覺得自己A0到老。

有諗過周圍玩女,屌下閪,唔放真感情算。處女情意結好撚重,我寧願一世都唔結婚都唔想娶一個唔係將處畀我嘅老婆
兩個
thx
女朋友幾歲?巴打太耐冇拍原因係?
女友細我一年

遇唔到岩既,曾經有一個好接近一齊,不過timing唔岩冇一齊到
鄉下啲人生咁多係因為要多啲人幫手耕田,而城市因為資源唔夠所以生得少先夠養下一代
仲有8年,希望唔使A0喇.如果唔係嘅話可能30歲前嗰晚會去叫俄妓破處.
32歲A0
一齊探索愛情嗰種羞澀感覺你返中學先搵到,出到嚟社會係少之有少你而家要改變自己心態先
A0路過

對女方要求真心唔多
一般樣已ok, 唔要港女屄性格, 唔物質主義
唔要死肥婆 (肥婆=成坐山咁大嚿, baby fat/少肥 ok)
但可能太摺, 冇女
佢點睇你成三十歲人先嚟初戀?
18 a0,預計自己30歲都係a0
Same here
佢冇講過喎,我諗應該幾滿意掛
在說我嗎
利申:
堅窮毒柒醜
點解會用滿意嚟形容佢覺得你純品?
佢覺得我好錫佢
25歲A0
其實A0都幾多原因
我D朋友話我眼角高 我都認嘅
窮就係另一種原因 自己都未養掂自己 唔想拖累人地

我朋友同我講 如果我個條件肯去追女仔 一定係渣男
重點係我唔覺得自己個樣好睇

利申: gay
女仔易出pool好多,起碼肥妹包容性都比肥仔大
女仔可以無限肥,出街見肥妹拖靚仔遠多於肥仔拖女,暗瘡肥婆一樣大把市場,君不見A0 都係男人咩
雖然小弟未到三十,但係A0。
反而好enjoy加下單機生活。
反正目標都冇,單唔單身都冇咩所謂
女人發脾氣都會好快有人原諒加忘記
男人發脾氣會比人屌eq低 加無風度
女人發脾氣天經地義,男人發脾氣天理不容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞