香港地多唔多男仔到咗三十歲都A0

515 回覆
690 Like 11 Dislike
返工識得幾個男仔都係30或以上都A0
外表談吐都正正常常,有時係毒少少
心諗係唔係好有原則,無feel 就唔會一齊唔似有啲人唔中意都嘗試培養感情,感情係可以培養但有時係一睇就唔夾
就算勉強自己都無幸福,到最後人財兩失,以為自己可以留住點知都係走咗,倒不如一直A0
deadline fighter 一齊寫聖誕卡畀英國歐洲議員!
https://lih.kg/1761460

今晚一人一封聖誕卡
大家至少寫畀自己㨂寫畀Lords
or HKwatch的Patrons
拉落去就有哂英國議員的地址
聽日3/12 截郵,寫得一封就寄一封!
唔過10g 的空郵 $4.9郵票就夠!
仲有記得封面寫Airmail!!
原因只有一個,窮
貧窮使人限制想像
理解呢種諗法
窮都算啦,不成大器既爛泥或蠢材無潛力,大部分女仔都唔想一齊,利申蠢材又懶,無謂害人啦,無耐又散無一次長久何必呢
我都係啊
眼角高,自己又無料,咪係咁結果。
我接受啊
原則窮毒撚
今年22歲A0,已經預見自已30歲都會A0
A0 最多係無經驗姐,但一遇到合適的人就可以學
如果唔理好醜都開始就棧大家辛苦無謂啦,又有條刺有陰影
[行動POST]擔心Tear Gas毒氣嘅手足,12月6號愛丁堡有「吸吸」可危集會,同我入黎推爆佢
https://lih.kg/1766230
窮。
大家正正係差錢 好難怪
不過多錢多好多機會應該真 的而且確有個門檻喺度
應該好多35+都A0
Ching做邊行
樣板在此
成日比人笑

公司望下靚女又一
再過多6年應該仲係ap
既然女多男少,為何單身嘅男仔比單身女仔多
男仔可以寧缺勿濫,保持原則嗎?
政府文職平時好少識到異性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞