香港地多唔多男仔到咗三十歲都A0

515 回覆
690 Like 11 Dislike
哇 咁你佔有欲都好強喎
講到你好似好撚明有條撚係咩感覺,搞掂自己啲脫髮先啦絲...
你知唔知乜撚嘢叫佔有慾架,咪撚鳩噏啦好無我覺得做人有原則好啲,佢仲後生,咁後生諗嘢緊係理想架啦,過多幾年就唔會咁諗...
係.... 好灰
借個fd ac發言又要話你知咩
可以食到就退休既老媽媽
27歲A0 就到30
無目標 隨緣
因為生得樣衰溝唔到女先會A0 就值得諒解,每次約女仔出街後表白都衰
好中肯 我Buy
為拍而拍,不了
有喜歡的人又如何,點同人相處都未識,不了
覺得自己有唔少缺點未改到
人工又偏低
無謂因為人有我有 累人吖
連自己都搞唔掂, 無謂浪費人地青春啦
一直都唔明搵萬幾蚊d 人哪來的勇氣結婚生仔
我都差唔多
有道理
就算勉強自己都無幸福,
到最後人財兩失,
以為自己可以留住點知都係走咗,
倒不如一直A0
當初係佢要求拍拖,我推,我話我窮,收入低,又幾十年冇做野既老母,又殘障細佬,佢話佢知,佢冇所謂,一齊面對一齊承擔,去街AA或輪流畀錢味幾開心......

下場就係,
唔使兩個月就現形,「我個ex唔會要AA我個ex會畀晒,我個ex而家仲會約我食飯都唔使我畀錢我幾開心呀」,你咁鐘意exexex,我味又做埋你個ex囉。

永遠不再相信女人。
賈雨村,《紅樓夢》人物,諧音「假語存」。名化(話),字時飛(實非),別號雨村,胡州(一作湖州)人氏。他生得腰圓背厚,面闊口方,劍眉星眼,直鼻方腮。生於仕宦人家。
係咪潮文黎
唔結婚生仔唔會死,雖然有時會感到空虛寂寞冷,但平時因為一人生活反而啲錢用得舒服仲要自由,尤其係對普通收入既新一輩黎講呢種情況更加普遍,錢就得咁多 如果要比埋家用個啲又少一筆,長遠黎講如果結婚生仔又一大筆,香港地樓又買唔起,諗多兩諗與期之後幾個人迫係幾百呎租屋倒不如一丁友住百幾呎仲過癮,女唔係唔想要但無咁多餘力去搵,現實又唔會咁巧合有個咁啱嘅人係左右,所以都係繼續一個算了
太耐,好多嘢太老馮,而家係完全對我唔好,我死心啦
拍過拖,但應該A到30歲
自己一個幾好
我 睇名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞