香港地多唔多男仔到咗三十歲都A0

515 回覆
690 Like 11 Dislike
其實我都會俾膠
太多點可以反駁到
be a 魔法師
性生活點解決
咁簡單條問題都問....

我想出家
我覺得可能唔知咩叫鍾意,或者一開始覺得無興趣就連試都唔試,直到搵到個一見鍾情先會試下。又怕付出完又冇結果,怕愛情變左負累。

利申28A0
但病時真係唔識分係鍾唔鍾意, 係鍾意戀愛嘅感覺, 定係中意果個人
傻鳩邏輯
有幾多由窮變首富呀
一雙手 只要握成拳頭
識親岩果D都唔係單身
This is me
無咩人配得上我 啲人level太低
三十歲 A0,收入唔差,冇咩負擔, 識得既朋友算多,自己本身唔介意,但身邊既親戚朋友日日響度問你有冇拖拍, 我就話其實自己一個更開心
有時自己一個去下旅行,有時放工自己去食下貴野,真係幾爽, 有時響度諗我可能一世人都係自己一個人都冇所謂
所以唔駛介意A0
其實感情係可以培養既
就算一開始冇咩興趣 但有人願意靠近你 而你對佢唔反感 其實你都可以俾個機會人
唔係叫你同佢一齊 而係大家不妨出下街 食下飯 了解下大家話唔定你會發現其實佢都幾好呢
中學拍過拖 之後就A到32
幾樣野啦 個人本身就係唔主動架喇
面皮唔厚 鐘意既人唔鐘意自己時又好hurt
要求高 唔鐘意既埋身都唔係太想理
甘就搞到而家

年頭開始積極左想搵番個 又遇到香港發生啲甘既事, 上街仲多過約人出街
不過而家甘啱搵到個啱feel既, 決定主動啲約佢出黎
交流下先 由佢順其自然啦
30幾歲a0狗好得罪咩
憑實力單身㗎嘛

同事話我個樣都唔係特別差(差過我都有拖拍)
但我就係A0
有時要破A0應唔應該主動
主動人地又唔珍惜你
如果對方肯主動既,實係老手
唔會主動既就即係我地都係無機會
不過朋友少,無異性朋友,根本識唔到人
btw各位一陣見
咁咪主動d囉, 試下者, 失敗左咪再來過囉。
唔試其實係擔心失敗?
賈雨村仆街來
其實係咪好多A0既都已經叫過G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞