香港地多唔多男仔到咗三十歲都A0

515 回覆
690 Like 11 Dislike
事實上愈大年紀A0愈溝唔到女
有d大年紀既後生果時食唔少
到三十中至四十頭修心養性之後 變左好佬
係最有魅力既
幾好
夠清楚對方吸引你啲乜野

你覺得自己又有啲咩吸引到對方
你自己憑乜野 可以撻得著佢地?

一樣27,出年3月就28歲
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下自己本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成

會天下大亂

世上總要有我呢D咁既廢人

😭😭想下好了
22歲 A0,準備8年後做魔法師
利申:女
堅,自己就係咁
做野坐個位又自閉位
屋企本身單親家庭長大,同老豆住
本身2個又冇咩野講
番到屋企打陣機,同班fd 係discord 9up,係ig dm幾句又一日
有時放下假睇下劇又一日

當件18歲上緊高登果陣同上面班巴打一樣留過同一樣說話

以家27歲仍係同一番說話

利申:27a0
你唔駛aggressive
直頭唔咁defensive 就得
照你咁講 佢地已經好aggressive
香港地肥婆都有人要
准大魔法師在此
樓主 我都預視到自己30歲A0
其實拍拖都要學既
所以唔好驚甩拖
經驗都好重要
在職人士好明白掛?
三十幾
A0
有玩過連登D配對
都叫做date過幾個女仔
好多見過一次都有繼續既
不過就無乜feel咁
試過想開始但到最後都係過唔到自己
反而其他地方識既真係想追果d叫到又有男朋友

試過去日本玩
但都係過唔到自己

呢幾個月完全無心機開apps玩
我覺得遲早都要參加speed dating
幾日前30 歲, 仲係a0

想入黎呻下
屋企多兄弟姊妹自己係最細果個 平時好多野好依賴佢地
多少因為呢個原因 搞到自己唔係好識照顧人
加上自己本身毒撚底 唔會主動識人
到宜家24都仲a0
就算真係有中意既人都夠膽去追
覺得自己廢得濟 驚拖累人
我諗最大原因都係社交圈子窄

BTW我都30 A0
尋找黑警性暴力證人/受害者,協助國際遊說
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2640629789347426&id=124616407615456

//平等機會婦女聯席發言人區美寶稱,3個組織11月初共同發起控訴警察性暴力的國際聯署,截至本月7日收集到21國共85個團體聯署支持。為了向聯合國專家展開更有力游說,3個組織呼籲受害者主動聯絡他們並接受訪談,強調會保密。//

我們現正收集抗爭者在抗爭期間/被捕後遭受警察性暴力對待的資料,作以下用途:
1. 協助受害人可以完整保留該事件之紀錄
2. 整理資料並製成 #ProtestToo 實錄,以作追究之用
3. 收集國際聯署(進行中),結合個案提交聯合國,爭取國際間關注及支持
4. 要求香港政府獨立、公正地徹查「反送中運動」發生的性暴力

*個人資料及通訊紀錄在實錄完成後可按受訪者意願全部銷毀
詳情及相關安排請聯絡Tg @protesttoo
唔夠膽
其實覺得單身幾輕鬆

但係30幾歲都a0就俾人恥笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞