[小小虫][求懲罰] 我餐廳真係頂唔順了...(3)

1001 回覆
536 Like 11 Dislike
多謝呀
多謝 下次玩場見
頂唔頂到bu開學
仲有兩個星期咋
虫B同咁多位員工要頂住
過年先定開學先其實
大家有無識人做廚房,可以介紹比我個fd, 做台式料理的,佢地搵唔到reliable 既廚房
13/1
開左新post喇
[小小虫][廚藝班] 又係我,我終於可以開班喇。如果有人需要義飯可以contact我
https://lih.kg/1808951
今晚食完,真係好好食,個羊肉漢堡真係高質得不得了
巴打加油
多謝巴打 希望有人鐘意食再黎返啦
呢啲咪正確嘅態度
懲罰唔係老馮,但多客做到踢晒腳依物質素有下降我哋都絕對理解💪🏿💪🏿
加油啊樓主,撐落去令更多人支持黃色經濟圈
煲底見!
頭先同屋企人嚟懲罰,好好味

食咗呢個爆谷羊架,個味幾趣緻

我呀妹叫咗個燒春雞,好過份等咗20分鐘都未出,店員竟然話要我哋等,唔好意思,請完我哋食火腿又隊多個risotto 比我呀妹叫佢食住先

臨走老豆想同小小虫相認,但靚女話小小虫唔係度

好過份,一場黎到唔係到,下次要再嚟懲罰

細佬係連登見到唔知邊個巴打介紹話呢個唔知咩名但好好味,頭先靚女問我地食唔食甜品,一show相見到,即叫,果然好好味 叫伯爵茶奶凍,應該冇記錯

小小虫你間店真係好過份,未相認都比咗兩個餐我呀妹啪,食完個飯再黎個燒春雞,佢又真係同你食哂 埋完單老豆先問邊個係小小虫,靚女話你唔早啲講,早啲講有九折。未相認都請我哋食咁多嘢,相認左仲得了
其實全部黃店除左俾人知立場之外真係要做好自己
我好希望人地係鐘意食先黎
sorry呀我係入面細廚房整緊聽日lunch魚香茄子
隻春雞有誤會
因為個女仔新人黎
佢唔知special dish我地廚房唔出單
所以後尾知道左即刻整
佢新到連我係小小虫都唔知
以為小小虫係白雪雪經理
Push
下次再黎懲罰,要相認到

嗚唔好意思也 要你地等隻雞等左咁耐
我留意到巴打啲員工都好中意係你啲Post入面相認🚬
佢應該係連登請人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞