[PC]一齊黎玩GTA V Online(02) 外掛狗死全家

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
點解d人要成日玩玩下太平洋走場

無人想架

明明打得好地地
突然失敗左
已經好難會有人唔踢我呢d低LV既人
以為有錢賺點知都係無

你加我先 依家我日日都玩一埸大平洋

Besezta

聽日加你

無人想架

明明打得好地地
突然失敗左
以為有錢賺點知都係無

Besezta

聽日加你

Mc.cwl 加埋
買地保走私,賺錢多唔多?

利申:啱啱先買入gtav

無人想架

明明打得好地地
突然失敗左
以為有錢賺點知都係無

Besezta

我加左你好友打劫賺大錢
有冇人一齊幫解 實驗室潛行果關
遇到好多傻仔曬我時間
有三百萬應該儲多啲買地堡定買office玩住先

無人想架

明明打得好地地
突然失敗左
以為有錢賺點知都係無

Besezta

聽日加你

Mc.cwl 加埋

加左

無人想架

明明打得好地地
突然失敗左
以為有錢賺點知都係無

Besezta

聽日加你

Mc.cwl 加埋

加左

仲有無位

無人想架

明明打得好地地
突然失敗左
以為有錢賺點知都係無

Besezta

聽日加你

Mc.cwl 加埋

加左

仲有無位

同問
有冇人一齊幫解 實驗室潛行果關
遇到好多傻仔曬我時間

HKG_eXa
有無人而家刷錢呀 唔想同街場班白痴玩
留ID
留ID

HKG_eXa
留ID

HKG_eXa

SoulOwO
留ID

Mc.cwl
刷太平洋-1-1
有三百萬應該儲多啲買地堡定買office玩住先

同問
岩岩add哂上面幾位巴打 你地打唔打太平洋?
加左幾位巴打 (FD 請求寫32x Lv 正是小弟)
買地保走私,賺錢多唔多?

利申:啱啱先買入gtav

地堡升級左配備同員工係去到最低$7000/10分鐘,拎去洛聖都賣個rate仲高
次次搶夠材料就開下任做
做到咁上下就拎去洛聖都賣, 1個鐘廿幾萬
btw 各位巴打

大家可以按P 然後去線上>玩家>(巴打名)>讚好

巴打們可互讚長此下去儲多其他玩家對你嘅讚好買衫、槍、子彈可以有折 利申唔知幾多讚幾多折咁 但好耐之前問過客服點解人地YOUTUBER有折 佢地答係讚好
btw 各位巴打

大家可以按P 然後去線上>玩家>(巴打名)>讚好

巴打們可互讚長此下去儲多其他玩家對你嘅讚好買衫、槍、子彈可以有折 利申唔知幾多讚幾多折咁 但好耐之前問過客服點解人地YOUTUBER有折 佢地答係讚好

當然加左好友 可以直接好友列到搵
有冇人玩人道 由頭打到尾
街場完全玩唔到
我刷住CEO先
有巴打今晚唔夠腳就加我啦
長刷太平洋尾關 無意外有20%+菁英
條件唔死 守銀行入面spawn嘅警衛 同炸出面啲警車
ID:jickjake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞