[PC]一齊黎玩GTA V Online(02) 外掛狗死全家

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
頭先玩online比大陸仔係咁spawn啲object block住我

之後仲發覺我個武器欄無啦啦多左啲online mode正常唔會有嘅武器(e.g. Rail gun) ,即刻轉場之後就正常

應該點算好

你係咪做地堡任去人道實驗室拎補給?
召人打犯罪首腦

我都想解 但今晚7點後先得

睇時間,可以幫手/開咪吹水

巴打係咪解
ID:VitaLemonT

犯罪首腦 -1
幫手/想打既add我地

Besezta
kaim0nkey
VitaLemonT
留個ID 自己加
jacky1d01

巴打你仲響唔響度 ?
想問下
我PS3轉過PS4一次
岩岩買左STEAM版
可唔可以再轉多次
想問下
我PS3轉過PS4一次
岩岩買左STEAM版
可唔可以再轉多次

冇 成個系統取消左
唔知係咪中撚咗bug,課咗八舊水買八百萬
用完第二朝一開又送咗八百萬俾我
到第三朝,無啦啦又送二百四十萬
點算好,唔想課一次金就俾人bam
利申:送幾多洗幾多
前排比人 bug 左70萬, 即刻洗左球幾買左架坦柏。
今朝出完一次課話咩網絡有問題之類收唔到錢, restart 之後 d 貨又係返度又重新出一次貨,結果都係收唔到錢。
online 又冇比人ban.都唔知想點。仲收到張咁既野
今朝出完一次課話咩網絡有問題之類收唔到錢, restart 之後 d 貨又係返度又重新出一次貨,結果都係收唔到錢。

姐係冇事囉
我比人BAN左

系統出「警告」比錢你係回贈黎

姐係冇事囉
我比人BAN左

巴打真係唔好彩 家陣貨又出唔到,睇來都要抖返一排

呢排 有優惠 隨機有 買一送0.3 - 1.5

利申 source 鬼佬YouTube
ID: DeEggtart
以前借過fd ac玩, 依家買返。
依家得7lv

姐係冇事囉
我比人BAN左

巴打真係唔好彩 家陣貨又出唔到,睇來都要抖返一排

冇所謂啦
我新買咩都未做佢就BAN過我
俾人ban咗30日同reset 角色
正直玩家
有無人而家打首腦
有無人而家打首腦

頂 我落左樓食野
有無人而家打首腦

頂 我落左樓食野

幾時番?
有隻腳晏d唔得閒
有無人而家打首腦

頂 我落左樓食野

幾時番?
有隻腳晏d唔得閒

返緊去 等我
有無人可以帶我刷錢
有無人可以帶我刷錢

+1
有冇巴打刷錢?
有冇巴打刷錢?

打太平洋
有冇巴打刷錢?

打太平洋

SoulOwO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞