[PC]一齊黎玩GTA V Online(02) 外掛狗死全家

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
間唔使先玩表示,想快D解到太平洋

但入面D 人一係走場一係唔等得走曬

仲係逃獄到

Join人房玩哂所有之後一樣可以自己開返所有打劫

邊度可以睇返邊d 未打邊d 打左
斷人衣食猶如殺人父母 亂鳩咁炸人啲貨嘅你好自為之喇

單公囉

求教學

1.改防火牆輸出規則(基本上唔會有人)
點搞自己Google
2.視窗化 喺頂條框right kick 見畫面停左之後等10-20秒返去 見到啲人走哂就得 不過隨時都可能有人再入黎
3.買個手制set自動瞄準 只會同自動瞄準嘅人同房
被搞機會相對細啲 揀啲所有人開哂CEO自己玩嘅房 賣車仲可以慳返打NPC

其他戰局咪一樣做到ceo任 搞咩咁煩

睇表演私人戰局玩ceo/biker出貨/車/地堡

好似做唔到架喎 去到某個位會叫你轉返去釣開玩家戰局
斷人衣食猶如殺人父母 亂鳩咁炸人啲貨嘅你好自為之喇

單公囉

求教學

1.改防火牆輸出規則(基本上唔會有人)
點搞自己Google
2.視窗化 喺頂條框right kick 見畫面停左之後等10-20秒返去 見到啲人走哂就得 不過隨時都可能有人再入黎
3.買個手制set自動瞄準 只會同自動瞄準嘅人同房
被搞機會相對細啲 揀啲所有人開哂CEO自己玩嘅房 賣車仲可以慳返打NPC

其他戰局咪一樣做到ceo任 搞咩咁煩

睇表演私人戰局玩ceo/biker出貨/車/地堡

好似做唔到架喎 去到某個位會叫你轉返去開玩家戰局

仲係逃獄到

唔洗睇啦 你join join下其實好多已經打過晒
太平洋分紅差兩個

有冇人
太平洋分紅差兩個

有冇人
太平洋分紅差兩個

有冇人

太平洋分紅差兩個

有冇人

太平洋分紅差兩個

有冇人

係你呀 唔洗再加

一陣返上樓邀你

仲差個

仲係逃獄到

想知咩進度,跟住睇人開場解

解曬自己開

仲係逃獄到

想知咩進度,跟住睇人開場解

解曬自己開

冇得畀你check得咁仔細

本身就係要跟你塊版進度

跟人玩解鎖埋只係bonus

BTW

太平洋分紅差一個人啊,join唔join
差一個咁難求 唔係好多人完sem冇野做咩
返緊工,今晚仲有夜校
我都想玩

仲要唔要人

仲要唔要人

仲要唔要人

仲差個
想玩,但未返歸
youtube見到有人可以用暴君空中漫步約行越高
但係自己做就好快掉落來
究竟佢係用bug定技術
youtube見到有人可以用暴君空中漫步約行越高
但係自己做就好快掉落來
究竟佢係用bug定技術

應該係技術
頭先解任都有試過滯空期間自己飛高左
youtube見到有人可以用暴君空中漫步越行越高
但係自己做就好快掉落來
究竟佢係用bug定技術

應該係技術
頭先解任都有試過滯空期間自己飛高左

錯字自
最近等錢洗招人刷太平洋
Id:skybreaker345
最近等錢洗招人刷太平洋
Id:skybreaker345

add左
地堡係咪買最貴最好?
地堡係咪買最貴最好?

最貴右上少少 應該係第二貴嗰個好啲

最貴好多人用 好容易開火 出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞