[PC]一齊黎玩GTA V Online(02) 外掛狗死全家

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
冇$買新地堡果啲,係咪冇得玩?
成年冇玩,想玩新嘢

地堡買齊啲野無幾百萬都唔掂

我燒左3500萬先基本上叫買齊野

得1000萬點算

得廿萬
呢個DLC 已經駛左超過2000萬
呢個DLC 已經洗左超過2000萬
其實唔嫌悶做全福銀行先係正路

做其它搞大半日都冇錢收
點解我用暴君噴射唔到既?

冇野了原來要禁e制

Pro tip 噴完先開翼會飛得快啲 好似係
點解我用暴君噴射唔到既?

冇野了原來要禁e制

Pro tip 噴完先開翼會飛得快啲 好似係

如果跳起飛緊再噴呢?
幾時會有特價
冇$買新地堡果啲,係咪冇得玩?
成年冇玩,想玩新嘢

地堡買齊啲野無幾百萬都唔掂

大約350-400萬左右

點算

勤力d 太平洋 CEO MC囉

原來地堡同中心加埋要500萬
幾時會有特價

steam應該等夏日特賣

做其它搞大半日都冇錢收

我偷下車賣咪算
又可以賣下特殊載具

做其它搞大半日都冇錢收

我偷下車賣咪算
又可以賣下特殊載具

我講緊連摩托幫都冇錢買
得番一萬蚊
子彈都無錢買
掛機成晚都研究唔到一個,直接買就算
冇錢既巴打課一次金之後生生性性啦
得番一萬蚊
子彈都無錢買

我明
DS III 開左隻人打算lv1 爆機 但係卡左係沙力萬
DS III 開左隻人打算lv1 爆機 但係卡左係沙力萬

屌 回錯post
1. 睇頭post, 我地玩開既有開discord, 新手可以join , 方便揾人一齊玩

2. 有LIHK公會, 名就係叫"LIHK" , 巴打們可以自由入

3. 新個DLC極燒錢, 無一千萬以上唔好入坑。 因為靠軍火買賣賺錢好慢。 單人玩賺錢最容易應該仲係CEO賣車。

4. 有frd既話。 賺錢最快應該係太平洋。 全福係唔會夠太平洋快架!
唔該巴打
我想問依家可唔可以bug到戴帽同時戴面具?
巴打們要快d 搵錢啦
來緊又有5架跑車

https://youtu.be/ylm_o2NhUHQ
點解我搵唔到個公會 LIHK都無
巴打們要快d 搵錢啦
來緊又有5架跑車

https://youtu.be/ylm_o2NhUHQ

得XA21有性趣
但係點解咁似山貓
我只係知原車係捷豹
1. 睇頭post, 我地玩開既有開discord, 新手可以join , 方便揾人一齊玩

2. 有LIHK公會, 名就係叫"LIHK" , 巴打們可以自由入

3. 新個DLC極燒錢, 無一千萬以上唔好入坑。 因為靠軍火買賣賺錢好慢。 單人玩賺錢最容易應該仲係CEO賣車。

4. 有frd既話。 賺錢最快應該係太平洋。 全福係唔會夠太平洋快架!

快係快 但街埸太平洋

快係快 但街埸太平洋

所以我有個前題, 係有frd既話
無左kuruma之後街場好難搞
join lihk公會, 揾巴打一齊打啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞