[PC]一齊黎玩GTA V Online(02) 外掛狗死全家

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
太平洋差2關 打完開始刷錢 有無人join

有無巴打識刷直升機都齊刷 頭先兜左10分鐘都唔見

你講碼頭個個? 1.40之後無左喇
要去製衣廠個條橋刷

https://youtu.be/skcm2_0UJto

你講碼頭個個? 1.40之後無左喇
要去製衣廠個條橋刷

https://youtu.be/skcm2_0UJto

係丫 我就係呢到刷 不過行左好耐都無

跳跳下跳左上去

its easy
見STEAM特價買左
入親D差事都比人踢
見STEAM特價買左
入親D差事都比人踢

幾多lv,一齊玩?
見STEAM特價買左
入親D差事都比人踢

一齊玩
見STEAM特價買左
入親D差事都比人踢

一齊玩

跟我玩,開太平洋我地做乜你做乜就得
見STEAM特價買左
入親D差事都比人踢

一齊玩

跟我玩,開太平洋我地做乜你做乜就得

而家3Lv
巴打點搵你地
今晚8點我開太平洋 差一個 join既留id

add 我都得
https://zh.socialclub.rockstargames.com/member/yellowjai

add 我都得
https://zh.socialclub.rockstargames.com/member/yellowjai

加左你了巴打
留名
有成年冇玩
有條友係咁打電話叫我買個地堡
想知係咪一定要買?

留名
有成年冇玩
想知係咪一定要買?

今次更新內容來
如果有閒錢可以買來玩新任
不過最基本都要最少150萬左右去買地堡

add 我都得

加左你了巴打

終於遇到唔踢我既人
做完一個任升到8Lv了
留名
有成年冇玩
想知係咪一定要買?

今次更新內容來
如果有閒錢可以買來玩新任
不過最基本都要最少150萬左右去買地堡

回報點樣
有冇人講下

其實最重要係買左地堡之後先可以買機動中心
有機動中心先可以改Mk II槍同今次新載具(而且仲要等時間研究啲配件出黎先)
要賺錢都係CEO賣車+摩托幫工廠
地堡貨物最快7分鐘一格/$7000
最多儲到一百格 回報算唔算高就睇你
不過你點都係要花時間/錢研究哂先主力做貨
而且出親貨都好麻煩 一係有NPC追 一係要全部車到點後先比去下一個點
差唔多成年無玩

Ceo,地堡,出貨係咩黎?
差唔多成年無玩

同問,我淨係識太平洋
差唔多成年無玩

同問,我淨係識太平洋

CEO 買一間銀行作為補貨搶車既基礎
想玩補貨出貨就買貨物倉庫,有大中細倉
貨量越高,出貨利潤越高
買佐倉庫之後去銀行部電腦補貨
然後去汁貨/拎返架貨車
撿貨睇你用咩價錢補貨
$2000/1件 $8000/2件 18000/3件
拎貨車就一次過帶返倉庫就得
撿3件貨一個人做就要分3次運返倉庫
有2朋友同你玩,可以邀佢地做你副手,咁就可以一個人撿一個,唔洗分3次

想玩搶車賣車就買汽車倉庫
搶車係銀行電腦度開
跟住要你去指定地點搶返架車返去車倉
搶完就可以係車倉出售
通常都係搶曬全部車,倉庫滿佐先再賣頂級車
一部頂級車可以賣到$8萬
一個人一次可以賣1部
最多4個人同時間賣車
賣車冷卻時間都會唔同

地堡
補貨係地堡電腦開啟
去指定地點拎返d武器返地堡
有專人會研究或者生產產品
一邊係賺錢既生產
一邊係研究武器/特殊載具/塗裝等等
可以同時選擇研究&生產
不過原料會用快好多

呢3樣野都可以幫你賺錢
貨倉係最燒時間
單人補滿一個大倉都要8~9個鐘左右
同真實返工差唔多
唔計成本,出一次貨可以賺220多萬

車倉就可以上線用5~10分鐘搶車
架車撞到/被敵人射會扣錢
技術好可以無損送到倉庫唔扣錢
之後用5~15分鐘送架車去指定地點
過程都會有追兵打你 扣你錢
同搶車一樣,撞到野都會扣錢
無損送達,大概半個鐘賺8萬(有朋友32萬)

地堡上面巴打有講
好似太長

差唔多成年無玩

同問,我淨係識太平洋

貨量越高,出貨利潤越高
然後去汁貨/拎返架貨車
撿貨睇你用咩價錢補貨
有2朋友同你玩,可以邀佢地做你副手,咁就可以一個人撿一個,唔洗分3次

搶車係銀行電腦度開
搶完就可以係車倉出售
一個人一次可以賣1部
最多4個人同時間賣車
賣車冷卻時間都會唔同

地堡
補貨係地堡電腦開啟
一邊係賺錢既生產
可以同時選擇研究&生產
不過原料會用快好多

呢3樣野都可以幫你賺錢
貨倉係最燒時間
同真實返工差唔多

地堡上面巴打有講
好似太長

其實講咁多都冇用

買咗你就知要做咩

未買知道都冇用

總之知道摩托幫同ceo都係整野偷野賣野賺錢就得
差唔多成年無玩

同問,我淨係識太平洋

貨量越高,出貨利潤越高
然後去汁貨/拎返架貨車
撿貨睇你用咩價錢補貨

搶車係銀行電腦度開
搶完就可以係車倉出售
一個人一次可以賣1部
最多4個人同時間賣車
賣車冷卻時間都會唔同

地堡
補貨係地堡電腦開啟
一邊係賺錢既生產
可以同時選擇研究&生產
不過原料會用快好多

呢3樣野都可以幫你賺錢
貨倉係最燒時間
同真實返工差唔多

地堡上面巴打有講
好似太長

點樣買一間銀行?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞