[PC]一齊黎玩GTA V Online(02) 外掛狗死全家

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌佢老母想刷個太平洋買新野姐
點解仲咁撚多on9唔撚識玩

前半段唔難打係去到電單車走佬個個易死姐 似無乜人睇攻略好似唔知有裝甲車可以搶

有重甲根本冇一關係難
慘在啲撚屌懶係勁唔著甲第一個沖出去柒 尾關已經得返電單車走佬都仲係唔著甲

唔洗裝甲車 試過就咁電單車走佬
啲差佬只會攔 唔會開槍

次次電單車臨到尾都有人炒車

前半段唔難打係去到電單車走佬個個易死姐 似無乜人睇攻略好似唔知有裝甲車可以搶

有重甲根本冇一關係難
慘在啲撚屌懶係勁唔著甲第一個沖出去柒 尾關已經得返電單車走佬都仲係唔著甲

啲差佬只會攔 唔會開槍

其實走到上山已經好安全

但係啲車神係山上面飛車 次次都飛落街
地堡d研究點做,我已經買爆d原料,但係又話我不足

有重甲根本冇一關係難

啲差佬只會攔 唔會開槍

其實走到上山已經好安全

但係啲車神係山上面飛車 次次都飛落街

裝甲車既目的係困住班新仔 ,等佢地唔好做傻事 [炒車/沿路炸車/飛落山。。。。]
而家d人拎住d錢/唔著甲又唔留銀行
都係自閉ceo賣車算
架裝甲車點call
架裝甲車點call

無得call 要跑出去搵 好似係
地堡d研究點做,我已經買爆d原料,但係又話我不足

你要分配啲工人做研究/整武器/兩樣同步
都係自閉ceo賣車算

一齊打
都係自閉ceo賣車算

一齊打

呢到組隊 有無新手要帶
新車有無邊架可以入車房
新車有無邊架可以入車房

巴哈見到,應該得
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=04737&snA=94505&bpage=1&keyword=&page=1
新車有無邊架可以入車房

巴哈見到,應該得
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=04737&snA=94505&bpage=1&keyword=&page=1

補充, 如果要叫車果d ,賣果度會寫明
都係自閉ceo賣車算

一齊打

呢到組隊 有無新手要帶

留ID今晚打 忍夠啲腦殘
窮到燶
好耐冇玩太平洋 依家個玩法你點?
窮到燶
好耐冇玩太平洋 依家個玩法係點
窮到燶

直升機都好似fix埋
照舊拎錢留銀行炸電單車自殺
之後都係直接揸電單車走
見到有個疑似新方法係炸完車重黎個陣
將電單車泊曬係樓梯位 防止啲差佬上去
之後4個人都帶滿曬酒上樓上狂飲飲到訓低為止 醒左就冇差佬搞你
*飲酒呢個方法我未試過 唔知係咪堅
窮到燶

直升機都好似fix埋
之後都係直接揸電單車走
之後4個人都帶滿曬酒上樓上狂飲飲到訓低為止 醒左就冇差佬搞你

我朋友講我知 放電單車位附近有樓房就可以call到骷髏馬
都係自閉ceo賣車算

一齊打

呢到組隊 有無新手要帶

Dreamdaysoon
窮到燶

直升機都好似fix埋
之後都係直接揸電單車走

骷髏馬Fix左好耐啦
窮到燶

直升機都好似fix埋
之後都係直接揸電單車走

乜唔係一早fix左啦咩?
都係自閉ceo賣車算

一齊打

呢到組隊 有無新手要帶

Dreamdaysoon

WheatleY0243
今次個title update 好狠貴,買架APC就用左我六百幾萬買,因為要買地堡+貨車先可以改裝
不過架APC可以放自己車庫,淨係heist唔用得,架車有大炮又可以落海又硬,都值嘅,但變左窮L
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞