[PC]一齊黎玩GTA V Online(02) 外掛狗死全家

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
sc : S_KillerQ
有時上線都唔知做咩好

陪我做Job

可以呀
幾時

隨時

呢排我好廢

做job成日揾唔到人

btw加咗你

要人就邀我
試過係online 亂殺人
佢地唔夠玩 用外掛收哂我d 武器 用lock 左我行動

依加多左好左好多外掛狗鐘意bug全部人去一個地方再炸死你地
我用外掛一野升到百幾lv 解晒啲野 再chok夠五億 乜車都買到 又有大和號 有排唔洗愁
有無人依加玩
我用外掛一野升到百幾lv 解晒啲野 再chok夠五億 乜車都買到 又有大和號 有排唔洗愁

小心被BAN
仆街支那外掛狗,鎖死咗我塞錢俾我
走唔切接咗70萬
屌佢老母
走唔切接咗70萬
屌佢老母

ban

Ban你老母
冇人玩?
D問題咁難 到底點做

咩黎
新手留名
LM
tg: ChaSiuChickenRice
咩都玩

不過唔識太平洋個直升機 bug
LM
咩都玩

飲酒呢
走唔切接咗70萬
屌佢老母

ban

上次比人bug左100萬 入銀行洗哂 冇事
走唔切接咗70萬
屌佢老母

ban

上次比人bug左100萬 入銀行洗哂 冇事

好想比佢地再bug多次
LM
咩都玩

飲酒呢

飲酒??唔明
LM
咩都玩

飲酒呢

飲酒??唔明

4個一齊飲酒會無星
有人幫手摩托幫出貨
仆街 街場先俾人刷左六百幾萬 再被洗經升左廿幾LV
係咪可以準備定下個AC
啱啱俾人刷一千萬。。。
我最近都比外掛整左三十萬比我 依排咁多外掛
我最近都比外掛整左三十萬比我 依排咁多外掛

三十萬好快用哂姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞