Metal Build 討論區 3: F91 人人有得玩

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
F91咁快升返價

琴日我睇1700

早一個星期bid咗1500仲諗住買貴咗
F91咁快升返價

琴日我睇1700

所以炒狗表示無擔心過
F91咁快升返價

琴日我睇1700

所以炒狗表示無擔心過

入唔砌多隻等升呀屌
屌, 仲諗著等降價
點知坐火箭
又話大貨
屌, 仲諗著等降價
點知坐火箭

世事無常
好想死啊
得罪講句抵撚死
有愛差唔多價好
冇愛咪等囉
得罪講句抵撚死
有愛差唔多價好
冇愛咪等囉

個個有咁多錢咩
咁都要抵撚死
得罪講句抵撚死
有愛差唔多價好
冇愛咪等囉

正價果時唔入
係要貪一兩百,而家又升返
得罪講句抵撚死
有愛差唔多價好
冇愛咪等囉

個個有咁多錢咩
咁都要抵撚死

玩呢隻野之後多左個儲錢既習慣
因為知道佢隨時開訂 隨時跌價
等自己有個預算
好想死啊

咁又誇左少少 睇下y拍 同問下反狗城 吉之島啦
UC 機其實幾靚
可惜無咩人鐘意

咪話,自護殘黨,聯邦 Delta Plus Silver Bullet 靚到仆街

新安洲,delta plus
新安洲隻rg世界級
UC 機其實幾靚
可惜無咩人鐘意

咪話,自護殘黨,聯邦 Delta Plus Silver Bullet 靚到仆街

新安洲隻rg世界級

Rg好靚,但太易散
我都諗緊rg定mg好
好想死啊

on9
等得降價即係唔急玩
F91唔係咩熱門野
一年半載實有D人平價嘔D貨
都唔知有乜好死
cls
UC 機其實幾靚
可惜無咩人鐘意

新安洲隻rg世界級

Jesta,積根隊長,ReZEL 得呢三部係靚 其他垃圾
F91 三個字 唔撚買
好快又有新mb公佈

三紅七劍
如果係蝦叔既話 都係00系列架啦
而家都係00Q 同正義女神未出姐

應該係OOQ
OOQ full saber應該係optional parts

相信係女神
唔明點解要OOQ先

女神己經有參考出品 邊洗畫 等走數喇

我估00q,另外arx-7都有機

計漏左佢 Arx7 我中呀 呢隻訓係度都訂到
好快又有新mb公佈

三紅七劍
如果係蝦叔既話 都係00系列架啦
而家都係00Q 同正義女神未出姐

應該係OOQ
OOQ full saber應該係optional parts

相信係女神
唔明點解要OOQ先

女神己經有參考出品 邊洗畫 等走數喇

我估00q,另外arx-7都有機

計漏左佢 Arx7 我中呀 呢隻訓係度都訂到

等睇到時一大班冇睇過FMP既人盲搶
啱啱玩左突自隻60蚊老翻光翼

對翼色水唔錯,但係支架係歪既,成隻突自身都側埋。

哂鳩左我60蚊

仲有樣野係衰既 就係地台同主體中間粒野係唔啱插 磨細左仲要整鬆左突自背後個插位,而家用原裝既搞到鬆鬆地

結論:貪平既就自己小心中伏啦。

哂鳩左我60蚊

仲有樣野係衰既 就係地台同主體中間粒野係唔啱插 磨細左仲要整鬆左突自背後個插位,而家用原裝既搞到鬆鬆地

咁貴買隻SF仲要慳果少少玩老翻

哂鳩左我60蚊

對撚屌翼己經唔洗食炒都仲要買老翻

哂鳩左我60蚊

放咁高仲用老翻。。
Lm 跌落黎爛燃左

哂鳩左我60蚊

放咁高仲用老翻。。
Lm 跌落黎爛燃左

其實正版翼我有 我係見60蚊想試玩下姐

哂鳩左我60蚊

放咁高仲用老翻。。
Lm 跌落黎爛燃左

其實正版翼我有 我係見60蚊想試玩下姐

Show me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞