Metal Build 討論區 3: F91 人人有得玩

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

等送貨

有冇link

賣晒喇
上星期5買

做參考only link please
唔知你地有無人未入手

等送貨

有冇link

爬文,俾過link

次次一比錢就error
我想買f91個parts 呀

次次一比錢就error

買唔到就搵我啦,唔想有張運輸貼所以入多左有多,原價放

次次一比錢就error

賣幾銀呀巴打
Sogo做緊買兩樣b記產品8折,買咗隻mb exia同fw neo zeon 1500有找
Sogo做緊買兩樣b記產品8折,買咗隻mb exia同fw neo zeon 1500有找

恭喜入坑呀

次次一比錢就error

返到屋企再試都唔work
係咪可以搵巴打你幫手買
可以點聯絡你
thanks

居然有mb 現貨?

聽日狗衝去睇下先

次次一比錢就error

係咪可以搵巴打你幫手買
可以點聯絡你
thanks

留telegram
原價$525

次次一比錢就error

係咪可以搵巴打你幫手買
可以點聯絡你
thanks

留telegram
原價$525

TG: j3rryh
唔該巴打
好快又有新mb公佈
好快又有新mb公佈

三紅七劍
如果係蝦叔既話 都係00系列架啦
而家都係00Q 同正義女神未出姐
好快又有新mb公佈

三紅七劍

應該係OOQ
OOQ full saber應該係optional parts
好快又有新mb公佈

三紅七劍

應該係OOQ
OOQ full saber應該係optional parts

相信係女神
唔明點解要OOQ先
好快又有新mb公佈

三紅七劍

應該係OOQ

相信係女神
唔明點解要OOQ先

女神己經有參考出品 邊洗畫 等走數喇
好快又有新mb公佈

三紅七劍

應該係OOQ

相信係女神
唔明點解要OOQ先

一陣講緊00 7劍就好笑
好快又有新mb公佈

三紅七劍

應該係OOQ

相信係女神
唔明點解要OOQ先

三紅剩係改色姐
好快又有新mb公佈

三紅七劍

應該係OOQ

相信係女神
唔明點解要OOQ先

三紅剩係改色姐

00 7劍佢唔洗畫啦
舊模 新水貼 用返MG槍
Done
終於返到香港 轉個頭要即刻開突自先!
隻f91膊頭個連接件,一開盒就已經斷,拎左返零售到搵代理換,佢地話最少都兩三個月先換到,而家冇得玩
好快又有新mb公佈

三紅七劍

應該係OOQ

相信係女神
唔明點解要OOQ先

我估00q,另外arx-7都有機
隻f91膊頭個連接件,一開盒就已經斷,拎左返零售到搵代理換,佢地話最少都兩三個月先換到,而家冇得玩

你攪到我今日入完雪崩exia 都驚驚地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞