Metal Build 討論區 3: F91 人人有得玩

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我都想訂00s
我都想訂00s

可能現貨有平呢
我都想訂00s

可能現貨有平呢

有冇可能
我都想訂00s

可能現貨有平呢

有冇可能

F91你睇下
我都想訂00s

可能現貨有平呢

有冇可能

F91你睇下

等佢出動漫展又大把貨架啦
f91見人日本買好抵,本黎就係日本好炒個香港,發生乜事。
MG出XN OOR 今次MB有望 唔洗挨炒食OOR
點解7月隻七劍再販Amiami同hlj都有開訂
但係香港好似冇地方有得訂咁?定係已經截晒?
或者根本唔使訂?

明知有力炒
邊有鋪開訂

行唔到twin drive 既垃圾都炒
Seed d 呢d柒野都大賣 7劍點會炒唔起

直必?

係呀真心呀 七劍會炒唔起咩?
命運都炒喇
MG出XN OOR 今次MB有望 唔洗挨炒食OOR

黎緊出7劍啦
MG XN-Raiser可唔可以合落部MG 00 7劍?
可以既話買部返黎玩合體都唔錯
MG XN-Raiser可唔可以合落部MG 00 7劍?
可以既話買部返黎玩合體都唔錯

Sure 啦
個模一樣的

雪崩只係一部係大氣層用既76

雪崩人地係強襲用特化裝備 又開到tran-sam
而7劍係開唔到twin drive迫住改出黎用住先
為駁而駁 唔好衝出黎柒喇

7劍唔係 o riser之外既twin drive使用方法咩

最後好似用都無用過,定係只係試過一次做測試,0.0幾秒trans am果次?

7劍唔係 o riser之外既twin drive使用方法咩

最後好似用都無用過,定係只係試過一次做測試,0.0幾秒trans am果次?

在和變革者一戰後,因苦於天人資金資源圴不足。本機是以仁·華斯迪為了在新高達開發完成前維持戰力,而改修的「七劍」00高達。改修的「七劍」00高達只使用一台取自其他GN-Drive,另一核心組件則用GN容器,不可能使用Trans-AM系統;只能夠勉強發動00高達。GN破壞巨劍II則和GNR-010 0強化戰機一樣,圴裝上安定雙爐控制系統。裝置了新設計的武裝——GN爆破巨劍II。
00r而家咩價位
新同二手
00r而家咩價位
新同二手

全新3300~3600
二手2400~2600
00r而家咩價位
新同二手

近排見Y拍全新$2300成交
通常見都係$2500左右
$3xxx 👨🏿❔❔❔
00r而家咩價位
新同二手

$3xxx 👨🏿❔❔❔

拍隻黎睇吓 要全新啡合未開 唔要個d所謂既只開盒check件
00r而家咩價位
新同二手

$3xxx 👨🏿❔❔❔

拍隻黎睇吓 要全新啡盒未開 唔要個d所謂既只開盒check件
00r而家咩價位
新同二手

$3xxx 👨🏿❔❔❔

拍隻黎睇吓 要全新啡盒未開 唔要個d所謂既只開盒check件

有人會為左個未開啡盒比多$1000
有既話唔好怪我孤陋寡聞
00r而家咩價位
新同二手

$3xxx 👨🏿❔❔❔

有既話唔好怪我孤陋寡聞

未開啡盒代表真係全新。
咩開盒check 件 , 其實佢開左黎玩完再display 過你知咩?

我都覺 開盒check件同你玩過哂都冇人知
有人放隻00r 2手 2300$
諗緊去唔去馬
00r而家咩價位
新同二手

$3xxx 👨🏿❔❔❔

有既話唔好怪我孤陋寡聞

未開啡盒代表真係全新。
咩開盒check 件 , 其實佢開左黎玩完再display 過你知咩?

咁我都明咩開check件無display係由賣家講
有無case試過賣家話全新未開封無啡盒,但其實係佢自己換過張新膠紙當未開過
00r而家咩價位
新同二手

$3xxx 👨🏿❔❔❔

有既話唔好怪我孤陋寡聞

未開啡盒代表真係全新。

咁我都明咩開check件無display係由賣家講
有無case試過賣家話全新未開封無啡盒,但其實係佢自己換過張新膠紙當未開過

真係笑撚左 啡盒可以換到膠紙
你有冇訂過魂shop架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞