Metal Build 討論區 3: F91 人人有得玩

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問下隻命運左邊大脾緊到拗唔到去後面正唔正常

個feel似係拗去後面會斷嗰種

影張相黎睇吓最大扭到去邊個角度

最盡扭到咁,之後就開始緊
隻formania nu中大獎

第一次咁多qc同上色問題,同價位嘅mb我都未遇過

我仲sad過你 心口一大撻
會拎去瑞記換

想問下隻命運左邊大脾緊到拗唔到去後面正唔正常

個feel似係拗去後面會斷嗰種

影張相黎睇吓最大扭到去邊個角度

最盡扭到咁,之後就開始緊

差唔多喇 正常pose應該都唔會扭到咁後
精品開倉比頭一兩個人掃晒炒家死全家

頭先唔係話每人限一咩
不過ins先1500 不過係美版

頭先唔係話每人限一咩

兆萬地庫爆X F91 1480有萬代銀貼 應該行OR亞

頭先唔係話每人限一咩

我見爆米隻1009元祖反而貴番(之前798)

咁搞笑

頭先唔係話每人限一咩

咁搞笑

可能做特價清下貨 見多人買咪加番價 米青品都做過一排698 但GFF D白色太易變黃所以我入唔落手

頭先唔係話每人限一咩

咁搞笑

可能做特價清下貨 見多人買咪加番價 米青品都做過一排698 但GFF D白色太易變黃所以我入唔落手

睇下底個張注意事項個張貼紙有無中文
我自己既睇法係 無貼紙 =日版 有繁體中文貼紙=港版
全英文貼紙=美/亞版
除非佢摵走左張野扮日版啦 一般我係咁分
但係咩版都會買 平就得架啦
想問依家gundam fix 1011咩價到
00R 幾時再販呀
第一次玩metal build
想問arx-8 大約幾錢入手先抵?

可以上Facebook search下最近成交價係幾多
如果唔介意洗多幾百 可以上y拍睇都得
想問邊度有全新GFF MC #1013賣
想問邊度有全新GFF MC #1013賣

有無望過Y拍?
隻formania nu中大獎

第一次咁多qc同上色問題,同價位嘅mb我都未遇過
[img][url]https://na.cx/i/6Y7757m.jpg[/[/url] img][img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/28/211700_2b57e7f9cf2afd9aa1e8ba10138773cb.jpg[/[/url] img][img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/28/211701_dbff7b16c303d4012b42b1cf044cd17e.jpg[/[/url] img][img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/28/211702_6463e04c2ed77a08c9f1b36ee373507b.jpg[/[/url] img]

我仲sad過你 心口一大撻
會拎去瑞記換

[img][url]https://holland.pk/crdwluk0[/[/url] img]

焊熔左 都出到貨

精黎?
sf
sf
sf
sf
sf
sf

我仲要叫幾耐春先再版
sf
sf
sf
sf
sf
sf

我仲要叫幾耐春先再版

等今年魂展 睇下有無精油突自好過
點解7月隻七劍再販Amiami同hlj都有開訂
但係香港好似冇地方有得訂咁?定係已經截晒?
或者根本唔使訂?
或者根本唔使訂?

明知有力炒
邊有鋪開訂
或者根本唔使訂?

明知有力炒
邊有鋪開訂

行唔到twin drive 既垃圾都炒
Seed d 呢d柒野都大賣 7劍點會炒唔起
或者根本唔使訂?

明知有力炒
邊有鋪開訂

行唔到twin drive 既垃圾都炒
Seed d 呢d柒野都大賣 7劍點會炒唔起

直必?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞