Metal Build 討論區 3: F91 人人有得玩

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
聽日準備帶隻命運full package返屋企
有咩需要注意

搵個神位放起佢
有咩需要注意

搵個神位放起佢

拎嚟拜
有咩需要注意

清夠位 唔好屍企
隻formania nu中大獎

第一次咁多qc同上色問題,同價位嘅mb我都未遇過

第一次咁多qc同上色問題,同價位嘅mb我都未遇過

師兄要求都幾高,隻隻MB
超合金魂,DX合金等都有相同問題
想問下隻命運左邊大脾緊到拗唔到去後面正唔正常

個feel似係拗去後面會斷嗰種

個feel似係拗去後面會斷嗰種

影張相黎睇吓最大扭到去邊個角度
http://us.p-bandai.asia/tamashiiwebshop/a0013/list-da10-e0/#pbspTabIndex

幾時到香港

再販定us初次發賣?

Us 係第一次
剛剛開張
不過係倉底貨尾定再販,就不得而知
[/quote]
合金類產品我得幾隻
第一次有呢個問題 我覺得qc比mb差
不過隻沙剎比都會照比錢

合金類產品我得幾隻
不過隻沙剎比都會照比錢 [/quote]

呢期Yen 貴,所以開沙訂個間鋪價錢算平
http://us.p-bandai.asia/tamashiiwebshop/a0013/list-da10-e0/#pbspTabIndex

幾時到香港

再販定us初次發賣?

Us 係第一次
剛剛開張
不過係倉底貨尾定再販,就不得而知

咩都唔賣剩係賣雪崩好奇怪 對上一次抽選照道理應該清晒 可能係日本以外既魂shop倉底貨

合金類產品我得幾隻
不過隻沙剎比都會照比錢

呢期Yen 貴,所以開沙訂個間鋪價錢算平 [/quote]
沙剎造型可玩性都比nu高

合金類產品我得幾隻
不過隻沙剎比都會照比錢

邊間? 孤仔? 我等緊精品開

合金類產品我得幾隻
不過隻沙剎比都會照比錢

點解唔直接amazon

合金類產品我得幾隻
不過隻沙剎比都會照比錢

點解唔直接amazon

Amiami 左日版
但計返如果Yen 繼續呢個位貴返香港訂近$100
隻Nu 已經因爲咁貴左
見到有美版1500 係尋仇
有咩需要注意

你喺旺角孤扭買?
見到有美版 F91 1500 係尋仇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞